„Моля, сложете си маските!“ Този призив на няколко пъти се

...
„Моля, сложете си маските!“ Този призив на няколко пъти се
Коментари Харесай

Караянчева скастри депутати без маски на работа

„ Моля, сложете си маските! “ Този апел на няколко пъти се наложи да насочва ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева към депутати, които са на работа без маска.
Караянчева заплаши да изрежда поименно всички тези депутати, които смъкват или не носят наложителните защитни средства. Някои от депутатите не съблюдаваха противоепидемичните ограничения на закрито, които самите те са дали своят вот. За спазването на разпоредбите прикани и ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, която към този момент пребори вируса.
„ Нелогично и неточно е да не се носи маска. Това се следи от всички български жители. В същото време да се глобяват за неносене на маски в градския превоз българите. Епидемиологичната конюнктура не е преодоляна, вирусът още е измежду нас. Ние самите би трябвало да даваме образец за това по какъв начин би трябвало да се пазим и по какъв начин би трябвало да пазим околните”, настоя доктор Дариткова от трибуната.

„ Виждам ужасно доста хора, които не съблюдават ограниченията, които самите ние сме дали своят вот в Народното събрание. В последна сметка останалите народни представители не сме опитни зайчета”, реагира водачът на Воля Веселин Марешки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР