Моля, не пускайте кадрите, не са за гледане, имам роднини

...
Моля, не пускайте кадрите, не са за гледане, имам роднини
Коментари Харесай

Оцелялата по чудо Борислава, блъсната от жена на зебра в Пловдив, разказа през сълзи за най-големия си кошмар

Моля, не пускайте фрагментите, не са за гледане, имам родственици и не знам какво ще им се случи, в случай че ги видят. Сутринта, като видях това нещо в профил, осъзнах какво ми се е случило. Като видях колата, ми стана неприятно. Това съобщи в ефира на Нова тв през сълзи Борислава, която бе блъсната от шофьорка на пешеходна пътека на пловдивския бул. " Никола Вапцаров " и оцеля по знамение.

" Не видях вреди по колата, тя си е в движеиние. Просто ми стана ужасно. Искам да благодаря на Бог, че оставих щерка ми в градината и не беше с мен. Тя ми е до коляното. Не желая да си представям, в случай че беше с мен ", сподели тя.

" Щях да стартира работа, пресичах и отивах да подпиша контракт. Съжалвям, че по този начин се случи и че няма да имам опция скоро да работя. От полицията не са ми звънели, нямам никакви позвънявания. Вероятно през днешния ден по-късно ще дойдат, тъй като не знам за какво на всички места са дали информация, че съм изписана. На моя другар, който пристигна да ме види, и на дамата, която пристигна да ме види, също им бяха дали такава информация. Може би желаят да ме предпазят, тъй като не съм в доста положително положение, а и имам удари в главата ", добави потърпевшата.

" Две вечери поред съм ужасно изтормозена, не мога да дремя и ме боли всичко. За мен това е екшън - безусловно се хвърлям като кукла в колата. Добре, че детето е малко и не може да го осъзнае ", сподели още тя.

" Държа да се откри материал, в който се вижда къде е отнето вниманието на дамата, тъй като съгласно мен не е на пътното платно. Не съм я видяла да е говорила по телефона. Когато слезе, държеше телефон, само че може и да го е взела, с цел да викне кола за спешна помощ ", посочи Борислава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР