“Моля, не ползвайте звънеца. Тока е скъп - чукайте и

...
“Моля, не ползвайте звънеца. Тока е скъп - чукайте и
Коментари Харесай

Шокираща табела потресе туристите в курортното село Лозенец СНИМКИ

“Моля, не ползвайте звънеца. Тока е безценен - чукайте и викайте! “ P.S. Който къса божествен ябълки на задника да му излезе огромна пъпка “. Това не е фалшив из обществените мрежи, а действителната реалност в центъра на курортното село Лозенец в община Царево.

Табелата с това предизвестие виси пред ваканционен парцел на основната улица „ Георги Кондолов “ №12, написа "Флагман ".

Потресени летовници четат заканата и клетвата, отнасяща се до неузрелите божествен ябълки над вратата, водеща към двора.

„ Кажете ми кой естествен екскурзиант ще наеме квартира на този адрес, откакто още от улицата го предизвестяват, че тук пестят даже от електричество за звънеца на вратата “, възмущава Добромир Добрев, снимал фрагментите.



Човекът недоумява по какъв начин ще се чука и по какъв начин ще се вика от улицата, с цел да бъде позволен някой курортист в двора на тази къща.


Това е ул. "Георги Кондолов " в Лозенец, в непосредствен проект е неузрялата райска ябълка, от която в случай че откъснете, ще ви излезе пъпка на г*за
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР