Моля медиите за съдействие за тези кафяви новини, които посочват,

...
Моля медиите за съдействие за тези кафяви новини, които посочват,
Коментари Харесай

Борисов: Лъжа е, че се отнемат деца от родителите им


Моля медиите за подпомагане за тези кафяви вести, които показват, че някой ще взима децата от родителите им. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на днешното съвещание на Министерски съвет.

"Не знам по какъв начин нечие схващане може да роди такава вест. Как може да се тиражира неистина, че норвежците са дали пари, с цел да им изнасяме деца по несъществуваща тактика ", попита министър-председателят.

"Не мога да допускам, че има човек, който може да се върже на сходна неистина. По "Норвежката стратегия " ние работим единствено за чистотата на въздуха и екоавтомобили ", разкри Борисов.

"Борим се против половото, физическото и психическото принуждение над деца. Много деца са бити, доста деца се разхождат голи измежду зимата. Тези деца след това се разболяват и стават инвалиди. Преди доста години участвах и в клип на група “Каризма”, точно с обръщение против насилието на децата. Благодаря, че ще ни помогнете в разясняването на тази чудовищна неистина ", обърна се министър председателят към публицистите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР