Моля Господ да няма втора вълна на коронавирус, надява се

...
Моля Господ да няма втора вълна на коронавирус, надява се
Коментари Харесай

Армен Назарян: Моля Господ да няма втора вълна

" Моля Господ да няма втора вълна на ковид ", надява се именитият герой Армен Назарян. Двукратният олимпийски първенец още веднъж запретна ръкави и работи крепко дружно с националите в класическия жанр. Тимът се готви на столичната база " Дианабад ", откакто преди този момент направи своя първи лагер на Белмекен след края на изолацията.

" Всички спортисти ще закъсат, в случай че още веднъж спрат надпреварите - добави Армен Назарян. - Ние бяхме подготвени за олимпийските квалификации и видяхте какво стана. "

През уикенда борците получиха добра вест. От Международната федерация оповестиха, че през 2020 година ще има международно състезание. То ще се организира в Белград (Сър) от 12 до 20 декември.

" Сега съм дал 3-4 дни отмора, само че другояче упражняваме по един път дневно - показа Армен Назарян. - През идната седмица ще създадем нов лагер в Тетевен или на " Спортпалас ". Ще участваме и на шампионати преди международното състезание. Нещата ще се напаснат и ще се върнем с медали. "

Армен Назарян призна, че огромна част от борците са поддържали независимо физическа форма по време на насилствената изолираност на спортистите.

" Най-важното за нас е тепихът. Сега задачата е момчетата още веднъж да свикнат с битките. Да работят за техника и еластичност ", добави Армен Назарян.

Той е най-взискателен към своя наследник Едмонд. 18-годишният гений направи сензация през тази година, откакто завоюва европейската купа за мъже при своя дебют на сходно съревнование.

" С него поддържахме добра физическа форма вкъщи. Много бързо израства. Става по-висок. Добавя тил и стомах. Вече е 65 кг - добави Армен Назарян. - На него му следва и юношеско международно състезание, което е директно преди този момент за мъже и още веднъж ще бъде в Белград. Сигурен съм, че ще се показа добре. "

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР