Моля да бъдем извинени от българските граждани, че повече от

...
Моля да бъдем извинени от българските граждани, че повече от
Коментари Харесай

Атанасова: Моля да бъдем извинени от гражданите, че 30 часа водим един дебат


Моля да бъдем извинени от българските жители, че повече от 30 часа водим един спор. Аз настоявах в пленарна зала разискването на процедурните правила да стартира, когато има единодушие на управленията на парламентарните групи. Това сподели от парламентарната естрада от по отношение на дебатите за избор на ръководител на Народното събрание.

„ При всичкото осъзнаване, че откакто по тази тематика няма никакво единодушие, изрично, което да бъде обективирано под формата на болшинство, доста мъчно и с доста взаимни отстъпки, в случай че имаме сили да ги реализираме, би се решавало всичко друго. Не бих желала да звуча назидателно, това, до което часове наред стигахме в диалозите си беше, че най-малко всеки от нас е подготвен на някакви отстъпки “, означи.

По думите й последният опит, който би трябвало да създадат е да превъзмогнат политическото и лично си его и да мислят за това по какъв начин ще преодоляват каквито и да е несъгласия между тях по доста по-важните въпроси.

„ Аз предлагам да се обединим към фигурата на този, който може, въпреки и официално, да извърши частично условията на духа на Конституцията. Най-възрастният най-малко има житейски опит. Предлагам ви още веднъж да опитаме това да е единственият аршин без други субективни критерии. Трябва да покажем най-сетне храброст, зрялост и водачество. В противоположен случай всички сме ненужни “, заключи Атанасова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР