Молитвата – начин да общуваме с Бога, но и със

...
Молитвата – начин да общуваме с Бога, но и със
Коментари Харесай

Всяка молитва се сбъдва! Но е нужно и търпение

Молитвата – метод да поддържаме връзка с Бога, само че и със себе си. Когато се молим от сърце, отключваме мощен поток от сила, която оказва помощ за реализирането на дадената цел.

Чистата и търсеща прояснение молитва посредством съсредоточена, ясна мисъл доближава до духовните полета и до лидера, учителя или Висшия Аз на индивида, който търси отговор от небето за безконечните секрети, подозрения и лутания на разсъдъка – кои сме, за какво живеем на Земята, сами ли сме във Вселената, в действителност ли няма гибел, душата безсмъртна ли е. Тогава човек се изпълва с сила, подготвен е да полети и да се откъсне от земното притегляне на действителността. Душата му е спокойна и цялостна с обич към света.

Молитвата, изречена на глас или мислено, когато е лишена от дребнавите човешки стремежи и е устремена към богатството на групата и другите, е мощна градивна сила. Тя пречиства енергийното поле на молещия се , а по силата на мултиплициращото се положително посредством резонанса оказва помощ и на тези, за които се молим, желаеме правдивост или поддръжка.

Човек може да се моли в душата си и без да е в храм . Първичното духовно обръщение на учителя Исус Христос към учениците му е учело на такова другарство с небето и с Духа-наставник. Вибрациите на словото и на мисълта, утвържденията и желанията, задвижват мощни енергийни потоци и оказват помощ на духовните структури на индивида да се включат към тях, с цел да оказват помощ на душата в тяло за реализирането на избрана цел – забременяване на дете, лекуване, прояснение, духовно развиване, здрав дух и устойчивост на тествания и компликации.

Някои молебствия се чуват и извършват бързо, а други сякаш остават без отговор. В духовното пространство се улавят всички молебствия. Те се пресяват, тъй като вложената в тях сила дава отговор на разнообразни вибрационни филтри, а вложената сила и силата на задействаните трептения ги препраща към тези същности и йерархии от избрани равнища и измерения, които дават отговор за съответния човек, проблем или идея. Други доближават рефлектиращото пространство и със силата на бумеранг се завръщат назад. Енергията на храма, въпреки това, подкрепя хората с по-слаба сила и мисловни трептения. Тя е като катапулт, който „ изстрелва “ споделеното в тишината на храма с религия и чисти намерения, а духовното лице е връзката, която човек е прекъснал или не е задействал в себе си, с цел да поддържа връзка с небесата.

Човек би трябвало да знае по какъв начин да се моли – неегоистично и без да споделя на небето какво и по какъв начин да го свърши, тъй като мъдрата сила може да ни даде повече, в сравнение с сме поискали с лимитираното си познание и прекомерно съответното желание . Най-силна и ефикасна е мисълта на този, който моли да бъдат осъществени небесните предначертания за него и околните му, съгласно висшата воля на Създателя. Защото Той, за разлика от индивида, вижда МНОГОИЗМЕРНО И ЕДНОВРЕМЕННО, обратно и напред във времето и пространството, и най-точно независимо може да реши кои думи в молбата са за положително, за урок, за тестване или духовна премия за претърпяното.

Подкрепа от небето – Нина Ничева

Издателство: Аратрон, aratron.org

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР