Молитва за изцеление помага в моментите, когато се чувствате най-зле.

...
Молитва за изцеление помага в моментите, когато се чувствате най-зле.
Коментари Харесай

Молитва за изцеление и здраве

Молитва за излекуване оказва помощ в моментите, когато се чувствате най-зле. Тя е тип другарство с Бога. Винаги се молете със умерено сърце и чиста съвест.

Трябва да разбирате всичко, което се споделя в молитвата. Обърнете внимание на смисъла на думите. Молитвата би трябвало да се основава на непоколебима религия и вяра, че Бог ще ни даде това, което желаеме.

Молитва за излекуване

“Господи Исусе, изцели ме. Излекувай в мен, всичко, което мислиш, че би трябвало да се излекува. Изцели ме от всичко, което може да ме отдели от теб. Излекувай паметта ми, възприятията ми, духа и тялото ми и излекувай душата ми.

Нежно постави Ръцете си върху мен и ме изцели посредством любовта Си към мен. ”

Тази молитва за излекуване ще ви донесе облекчение и успокоение незабавно.

Амин

Молитва за мощ и знамение

Силата на чудесата може да се случи в живота ви, когато имате вярата и увереността, че чудесата в действителност могат да се случат.

“Небесни Отче, разтварям необятно сърцето си, с цел да получа Божията обич.

Когато одобрявам Божията обич като подарък за всеки от нас, всички неща в живота биват изцелени.

Разбирам и одобрявам универсалната лечебна мощ – като обич и разрешавам на лечебната мощ на любовта да влезе в живота ми.

Готов съм да приема лечебната мощ на любовта в живота си и познавам тази мощ като обич. Бог е безграничният и несметен източник на обич в живота ми.

Усещам изливането на Божията обич в тялото и мозъка си. Усещам Божията обич във всички неща в живота си и знам, че всичко е наред. ”

Амин

Молитва за религия

Нямаше да сме тук без силата на Божията ръка и действието на чудотворната му десница. Когато имаме вяра в тази мощ, всичко е допустимо.

“Исусе, твоите чудеса са същинското проявяване на Твоята божественост и те провокират удивление в душите, които те търсят.

Благослови ме с религия, с цел да мога постоянно да имам вяра, одобрявам и одобрявам Върховната мощ на Твоите чудеса, без значение дали са от физическо или духовно естество.

Дай ми способността незабавно да видя източника на всички свръхестествени феномени. Исусе, моето битие е прелестно знамение. ”

Амин

Чудесата на Исус могат да трансформират живота ви и тези чудеса стартират, когато стартираме да имаме вяра.

Не ограничавайте молитвите си до елементарни обстановки, които не изискват доста божествена интервенция за смяна. Вместо това развийте табиет да се молите за велики неща, които единствено Бог може да направи.

Например, вместо да се молите работният ден да върви безпрепятствено, молете се за по-голяма цел и визия за вашата специалност и за смелостта да я постигнете, даже в случай че това значи да намерите друга работа.

Поканете Бог да направи нещо извънредно мощно във всяка обстановка, която представяте пред Него:

“Господи, апелирам се за това, което единствено Ти можеш да направиш.

Моля се за знамение. Вярвам в Теб, че ще ми изпратиш знак.

Ще очаквам, подготвен да приема моето знамение. ”

Амин

Молитва за Божията мощ да ни помогне да спечелим духовни борби

“Скъпи Господи, в името на Исус, ние Те молим да се изправиш против непрекъснатите демонични въздействия и робства.

Вярваме, че Ти притежаваш чудотворната мощ и мощ да победиш най-тъмния не-приятел, да преодолееш най-силните трудности и да заглушиш най-големия лъжец.

Твоето име е Достойно, Славно, Всемогъщо и през днешния ден ние разгласяваме победа в Твое име. Изпрати ни най-мощните си воини, с цел да завоюват тази борба за нас.

Господи, за Теб тъмнината свети като светлината денем. Свети ни с Твоята светлина, освободи ни, дай ни мир и ни избави от нашия зложелател. ”

Амин

Молитва за знамение, когато се борим със самите себе си

Вижте още: Рефлексни точки на ухото

Когато се случи нещо неприятно, не потъвайте в отчаяние, в случай че обстановката не се промени към по-добро скоро.

Вместо това се придържайте крепко към Божиите обещания и се стремете да ги откриете в живота си. Ако сте подготвени за знамение, бъдете упорити и се молете, до момента в който Бог ви отговори.

“Небесни Отче, нямам сили да продължа. Помогни ми да си спомня за какво започнах. Помогни ми да видя задачата зад проекта Ти. Дай ми нужната благосклонност.

Позволи ми да застана пред Теб и да намеря сили за идната стъпка, да открия вярата, която ще ми разреши да продължа да пробвам и да имам вяра, че чудесата са вероятни през днешния ден и във всички други обстановки. ”

Амин

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР