“Молим да бъде уважено неговото лично пространство, това на Кристин

...
“Молим да бъде уважено неговото лично пространство, това на Кристин
Коментари Харесай

След 18 години брак още една холивудска легенда се развежда

“Молим да бъде почетено неговото персонално пространство, това на Кристин и децата им, до момента в който минават през този сложен интервал ", прибавя представителят.

През ноември предходната година нищо не предвещаваше сходен процес на нещата, тъй като звездата от " Бодигард “ показа благи думи за брачната половинка си:

" Жена ми прави неща, които просто… работят. Къщата е по-красива, с помощта на нея. Всичко е по-уютно, с помощта на нея. Това са тези дребни неща, които тя прави, и мисля, че това е силата на любовта. “

Кевин и Кристин, която е дизайнер на чанти и някогашен модел, подписват брак през септември 2004 година и имат три деца дружно - синовете Кейдън, на 15 година, и Хейс, на 14 година, и дъщерята Грейс, която е на 12 година 68-годишният Костнър има и четири по-големи деца от предходни връзки - дъщерите Ани и Лили и синовете Джо и Лиъм.

В предходни изявленията Костнър е споделял още, че брачната половинка му е била откровена с него още на първата им среща, заявявайки, че желае да сътвори семейство: " Ако искаш да бъдеш с мен, би трябвало да знаеш, че децата са в края на пътя ми с теб, в случай че това ще се случи. "

И по време на пандемията, която се оказа тежко тестване за доста фамилни връзки, артистът твърдеше, че с брака им всичко е наред:

" Партньорството ни в действителност се концентрира върху това какво вършим един за различен и по какъв начин се оправяме със фамилията си. "

Това е втори брак за Костнър след 16-годишния му със Синди Силва, който приключва с бракоразвод през 1994 година, напомня LadyZone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР