Молете се да отсъствам по-често от работа, скъпи В и

...
Молете се да отсъствам по-често от работа, скъпи В и
Коментари Харесай

Волен Сидеров скочи на Каракачанов и Симеонов

Молете се да не присъствам по-често от работа, скъпи В и К! Това написа водачът на "Атака " Волен Сидеров в персоналната си страница във "Фейсбук ".

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

"Молете се да не присъствам от работа по-често! Кой разбра, кой – не, само че секретариатът на Централен комитет ме изключи от комсомола, пардон – от парламентарната група, която сътворих, под претекст че не вървя постоянно на работа. Тази новина май потъна към този момент в летния поток от по-важни вести. Например, че Гала се снима без горнище на банския, а Мира Добрева я имитира, само че към момента страхливо. Е, излезе и известието, че Министерството на защитата е превело 1,2 милиарда $ на Щатите за договорката с изтребителите. Но това е дреболия.

За вицепремиера Каракачанов сигурно първото е по-интересно. Защото той надали е виждал Гала по цици (за Джамбазки този сюжет не е водещ, само че това е друга тема). Големият кеш към Съединени американски щати не му е вест. Нали толкоз се остаряла пред американците да получи лиценза за патриотичната партия с извънредни права за колониалната ни територия. Какво са едни 2 милиарда лв. на гърба на народа? Просто неколкостотин хиляди пенсии. Но стига с тия пенсии! Искаме повече сигурност!

Освен това фокусът на господин министъра на защитата е в морския бряг, където е Гала, така и така. Той разпродава сега яки части от крайбрежието – някогашни поделения. Чувал съм, че такива покупко-продажби по принцип били съпровождани с комисионни, само че не мога да го потвърдя. Важното е, че по този начин покачваме националната сигурност вероятно…

Някои от огромните компании за недвижими парцели към този момент ми се оплакаха от нелоялната конкуренция. Аз им давам отговор, че когато изстрелях в политическия космос Каракачанов за президентските избори, когато по-късно затвърдих обединението Оперативна програма за парламентарните и изместихме за първи път Движение за права и свободи от третата позиция, не е ставало дума в никакъв случай за ощетяване на бедна България от богатите Щати с милиарди. Нито за бъдеща патриотична търговия с парцели. Ако някой от гласоподавателите знаеше за бъдещия финансов обсег на господин Каракачанов за сметка на народа, освен нямаше да изместим Движение за права и свободи, само че и щяхме да гледаме Народното събрание извън.

Нашите гласоподаватели чуха други неща. Чуха желанието ни да създадем минималните пенсии по 300 лв. и още ме питат за какво това не е реалност. Сега към този момент им е ясно – думите са били извадени от подтекста. Всъщност Каракачанов и Симеонов не са имали поради да усилват приходите на българите, а на американците. А Сидеров им пречи в това тяхно хуманно желание и би трябвало да бъде разкаран. И ето – неотдавна гласоподавателите ни чуха от тези двамата, че Сидеров, Чуколов и Шопов, създатели на партия Атака, не идвали на работа и по тази причина ги изключват от парламентарната група.…

През 2007 година аз отсъствах със седмици от Народното събрание поради срещи с народа и АТАКА направи Валери Симеонов началник на Общинския съвет в Бургас, а Касабов – общински консултант, началник на комисия. А през 2009 година и аз, и Чуколов, и Шопов, както и всички от АТАКА напуснахме Народното събрание, т.е. „ отсъствахме от работа” за цели три месеца, с цел да обикаляме страната, след което вкарахме 21 депутати, измежду които чиновниците на СКАТ Стоян Иванов и Калина Крумова. Значи тогава „ отсъствието ни от работа” е било потребно за Симеонов. А за Каракачанов? Той се беше прегърнал със Софиянски и Мозер, с цел да вкара себе си и още един народен представител. Както преди този момент направи с Костов, както по-късно – с Ковачки, Яне Янев и Бареков. На него тогава моето „ неявяване от работа” още не му помагаше, както на Валери. А за Министерството на защитата с два милиарда бюджет, големи парцели и благоприятни условия за милионни поръчки не можеше и да мисли. Нямаше до себе си „ отсъстващия от работа” Сидеров.

Много му се искаше и през 2013 година да се прегърне с някой, който обича да отсъства от работа, само че не му се получи. Аз пък тогава след поредност отсъствия от работа вкарах 23 депутати. Валери Симеонов с НФСБ – нула, може би тъй като ходеше постоянно на работа. Озлоблението му беше очевидно огромно, тъй като назова гласоподавателите на АТАКА “лумпени” и до през днешния ден не се е извинил на тези 258 481 сънародници. Но кой му е отговорен, че върви постоянно на работа, а аз – не?

Сега, като виждам накъде отиват нещата, може отново да се окаже, че постоянното вървене на работа е нездравословно за политическото здраве. Наставниците на двамата изключватели към този момент обмислят по какъв начин да се отърват от тях след приключването на мръсната работа.
Затова молете се да не присъствам по-често от работа, скъпи В и К!

Пък може и нещо да се обърне… "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР