Молбата на собственика Левски Наско Сираков за държавна помощ намери

...
Молбата на собственика Левски Наско Сираков за държавна помощ намери
Коментари Харесай

Молбата на Наско Сираков за държавна помощ намери отзвук и в чужбина

Молбата на притежателя Левски Наско Сираков за държавна помощ откри отзив и в чужбина. Вчера босът на „ сините” призна, че е потърсил помощ от министър-председателя Бойко Борисов за довършването на стадион „ Георги Аспарухов”.

" През лятото приказвах с министър-председателя за завършването на стадиона. Пуснахме молба страната да помогне. А бранш не е приключен и има течове при всеки дъжд. Не считам, че Левски заслужава по-малко от Ботев Пд или Локо Пд.

Не мога да се примиря, че в Левски има нещо незавършено. Моля министър-председателя да загаси и този пожар - сумата не е толкоз огромна, с цел да не можем да си приключим козирката и бранша ", съобщи Сираков пред „ Игра в центъра”.

Днес думите му откриха отзив в Полша. Специализираният уебсайт за футболни игрища StadiumDB обръща съществено внимание на казаното от Сираков.

Материалът на уеб страницата е озаглавен: „ България: Драматичен апел от Левски, с цел да покрие течаща трибуна”.

„ Реконструкцията на стадиона на Левски стартира преди осем години, а първата фаза на строителство не е приключена и до през днешния ден. Главната естрада е наводнена след всеки дъжд, а това накара банкрутиралия клуб да моли премиера за помощ”, се споделя още в материала на уеб страницата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР