Молба за работа на Стив Джобс през 1973 г. ще

...
Молба за работа на Стив Джобс през 1973 г. ще
Коментари Харесай

Молба за работа на Стив Джобс отива на търг


Молба за работа на Стив Джобс през 1973 година ще бъде препоръчана на търг в Бостън идния месец при стартова цена 50 000 $, заяви английският в. „ Гардиън “.

Съоснователят на Епъл написал документа на 18-годишна възраст. В документа не се прецизира за каква служба кандидатства Джобс. Той написа, че има шофьорски права, само че няма телефон. В текста има няколко граматически неточности – семейството си, да вземем за пример, той изписал с дребна писмен знак.

Търгът ще се организира от 8 до 15 март. На него ще бъдат препоръчани два други предмета - техническо управление за Mac OS X и вестникарска обява със фотография на Джобс и заглавието „ Новият бърз iPhone ще се продава за 199 $ “, подписани от Джобс.

Преди да стане откривател и бизнесмен, Стив Джобс бе постъпил през 1972 година в частния филантропичен университет Рийд-колидж. След 6 месеца той зарязал ученето, само че още една година посещавал креативните занятия. През 1974 година той постъпил на работа като млад механик в калифорнийската компания Atari. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР