Мол Варна ЕАД активно развива дейностите по започналото в началото

...
Мол Варна ЕАД активно развива дейностите по започналото в началото
Коментари Харесай

Нови модни концепции в търговския център на Мол Варна ЕАД


Мол Варна ЕАД интензивно развива дейностите по почналото при започване на 2018 година репозициониране на търговско-развлекателния център. Важна част от него е миксът от наематели. В тази връзка, за старта на летния сезон в центъра ще бъдат показани най-новите концепции на интернационалните фешън марки New Yorker и Esprit. През месеците май и юни марките Bridal House, Terani Couture, GiAnni, Garcia, Andrews Ladies и Теодор ще отворят и своите актуализирани магазини. Colliers International, която е извънреден съветник по отдаване на площите на комерсиалния център, продължава работата си по привличане на нови марки, които следва да се включат към листата от наематели.

Едновременно с обновяването на комерсиалния микс, шопинг центърът на Мол Варна ЕАД минава и през развой на поетапно модернизиране на интериора и фасадата. Той се реализира по метод, който разрешава естественото действие на обекта и подсигурява удобството на посетителите. В резултат на комбинацията от усъвършенствания, комерсиалният център се трансформира в една от най-предпочитаните дестинации за извършване на покупки и развлечение в града и района.

За комерсиалния център:

Търговският център на Мол Варна ЕАД е издигнат през 2008 година и е измежду най-посещаваните места за извършване на покупки и забавление във Варна и района. Намира се на отзивчива локация в града – на бул. „ Владислав Варненчик “, в добре развита комерсиална зона, включваща и супермаркет Kaufland. Достъпът до него е комфортен както с градски превоз, по този начин и с персонален автомобил или пешком. Настоящата отдаваема повърхност на обекта е 31 000 кв.м. Сградата включва един етаж офиси и четири етажa търговски площи, които ще бъдат трансформирани и осъвременени според новата идея на сдружението.

 

*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР