Мол фалира в Благоевград. Пускат го на публична продажба. След

...
Мол фалира в Благоевград. Пускат го на публична продажба. След
Коментари Харесай

Мол фалира в Благоевград, пускат го за продажба

Мол банкрутира в Благоевград. Пускат го на обществена продажба. След като при започване на годината пристигна новината, че " Булгартабак Холдинг ", или известната в Благоевград " цигарена фабрика " затваря, като редуцира всичките си 200 служащи, следващ бизнес рухна в града.
Частният правосъден реализатор Александър Цанковски разгласи обществената обмен на известния в целия град " Китайски мол ".
Локацията на обекта - наоколо до центъра, и относително евтините му цени, всекидневно ангажираха обекта с огромна клиентела и разнообразна стока.
Въпреки това, правосъдният реализатор пуска мола за продажба за сума от половин милион лв.. Върху парцела е имало наложена ипотека.
Това е следващият случай на неприятни финансови резултати в града. В края на предходната година, огромната компания за битова техника
" Зора " затвори своя обект в Благоевград, като придвижи магазина си в Разлог. Не е ясно какъв брой души са били назначени в " китайски мол ", само че новината е следващия удар върху дребния и междинен бизнес в града,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР