Можете ли да си представите какво би се случило, ако

...
Можете ли да си представите какво би се случило, ако
Коментари Харесай

Той Откри Таен Подземен Вход, Но, Когато Влезе Попадна В Най-Страшното Място На Земята! Шокиращи Снимки!

Можете ли да си визиите какво би се случило, в случай че Хитлер е разполагал с адското оръжие. Оказва се, че той е бил доста по-близо до преодоляването на атома от колкото се предполагаше до в този момент.

Изследователят Андреас Шулцер счита, че е разкрил тайната нуклеарна лаборатория на Хитлер!

Всичко стартира, когато Шулцер попада на писмо от нацисткия академик Виктор Шаубергер, в която е разказано в елементи по какъв начин в секретната лаборатория на Третия Райх са се „ разбивали атоми “. Поректът е почнал в края на 30-те години откакто немските учени Ото Хан и Фриц Штрасман съумяват да разделят атома на Уран 235 с неутрон, което води до нуклеарна реакция.

Но къде е тайната лаборатория?



Малкият град St. Georgen an der Gusen в Австрия има доста мрачно минало. Там е ситуиран злокобният концлагер Маухаузен-Гюсен – място, където хиляди евреи са избивани систематично.



След като съдружниците освобождават лагера, изплува информация, че пандизчиите са копали мистериозни тунели и са работили в градежа на свръхмодерна подземна лаборатория.



Входовете на мистериозните тунели до концлагера

Днес Шулцер открива, че там, където са правени изкопите има извънредно повишени равнища на радиация!

Разкопките не престават към този момент цели три години.

Шулцер се е сблъскал с големи бетонни плочи, които са съвсем невъзможни за разбивани – явно крият голяма загадка . Изследователят счита, че след по-малко от година ще доближи до самата подземна лаборатория, която е била „ запечатана “ с гърмежи, откакто нацистите са разбрали, че ще изгубят територията.



Екипът на Шулцер е съумял да надникне в сърцевината на подземния комплекс благодарение на свръхмодерни оптични камери, и това, което е видял незадълбочено е повече от предстоящото.

Според оскъдната информация, която е изтекла от неговия екип, в подземната база се крие „ свръхмодерна техника “, както и „ артефакти, които не са от този свят “!

Редица уфолози считат, че нацистите са опитали с извънземни технологии в секретни бази, а тази може да е една от тях. Светът на науката чака с неспокойствие, какво ще открие откривателят в подземния комплекс.

Има съществени терзания, че някои държавни не желаят наличието на свръхмодерния бункер да види бял свят, и са подготвени на всичко да потулят истината. Точно за това екипът на Шулцер среща големи административни спънки при разкопките, а нито една международна медия не е отразила откритието, което може безусловно да пренапише историята! BRADVA.BG ще държи читателите си в течение на тази извънредно забавна тематика.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР