Ед Шийрън, Лана Дел Рей и други знаменитости се появяват в изненадващи пространства. Какво дава?

...
Можете ли да си представите да живеете живота си под
Коментари Харесай

Можете ли да си представите да живеете живота си под постоянния поглед на обществеността?

Това правят много знаменитости и ми звучи изтощително.

Разбира се, славата обикновено идва заедно с парите, но моля, просто ме запишете за паричната част.

Напоследък сред нас, обикновените смъртни, се появяват знаменитости и това ме накара да се запитам какво дава? Защото повярвайте, ако някога стана богат, ще бъда като Кейзър Сьозе (засрамете се, ако никога не сте гледали филма „Обичайните заподозрени“. Незабавно се свържете с услуга за стрийминг) в това, че ще знаете, че аз съществувам, но никога няма да ме видиш.

Така че защо звездите със средствата да се скрият внезапно излизат на неочаквани обществени места? Прочетете!

Нещо за пиене...

 Дейвид Летърман посещава магазин на Hy-Vee в Айова в петък, 21 юли 2023 г. Дейвид Летърман посещава магазин на Hy-Vee в Айова в петък, 21 юли 2023 г. От Hy-Vee

На Дейвид Летърман можеше напълно да му бъде простено, че наскоро посети Де Мойн, Айова и отседна в хотелската си стая.

Вместо това, бившият домакин на късно вечерно токшоу пакетираше хранителни стоки в магазин за хранителни стоки Hy-Vee и използваше известния си глас в PA системата на магазина. Летърман беше в града за състезанието Hy-Vee IndyCar Race, в което участваше състезателна кола, която той е съсобственик чрез своя екип Rahal Letterman Lanigan Racing.

Промоционална връзка? Възможно/вероятно. Но горе-долу по същото време певицата Лана Дел Рей сервираше „покрити“ и „задушени“ в Waffle House в Алабама, а дни по-късно имаше Ед Шийрън, който пееше караоке в бар в Нашвил, който често посещаваше.

Независимо от причините за тези публични изяви, доста ясно е, че дори звездите, които са ги привлекли, не са осъзнали мащаба на вниманието – включително папараци или техни съграждани, които правят снимки и видеоклипове, за да публикуват в социалните медии – всичко това би гарнър.

Предполагам, че това става известно след известно време и въпреки това нуждата от връзка с останалия свят е много реална, както се вижда от това колко много от нас страдаха по време на пандемията. Да не говорим за факта, че социалните медии доста разкъсаха булото, когато става въпрос за възприеманата дистанция между нас и знаменитостите.

Така че независимо дали известните излизат на публично място с рекламни цели или всъщност просто искат да бъдат сред хората, разбирам.

Едно нещо, за което да говорим…

 Raven-Symoné присъства на HollyRod 2023 DesignCare Gala в The Beehive на 15 юли 2023 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Raven-Symoné присъства на HollyRod 2023 DesignCare Gala в The Beehive на 15 юли 2023 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Родин Екенрот/Гети изображения Северна Америка

Не много отдавна в този бюлетин препоръчах да слушате новия подкаст на Raven-Symoné със съпругата й Миранда Мадей и това се отплати.

Не само, че епизод три включва нашето любимо бебе майка Кеке Палмър, но Рейвън-Симоне сподели, че вярва, че има психически способности.

Всички заедно сега: Това е толкова Рейвън!

Когато хлапето, което играеше тийнейджър медиум, порасне и стане възрастен, който казва, че е медиум, аз ви карам да не вярвате, че боговете на поп културата ни се усмихват.

Трябва да слушате...

Carly Rae Jepsen изпълнява на сцената по време на наградите TPG 2019 в The Intrepid Sea, Air & Space Museum на 09 декември 2019 г. в Ню Йорк. Карли Рей Джепсен изпълнява на сцената по време на наградите TPG 2019 в The Intrepid Sea, Air & Space Museum на 09 декември 2019 г. в Ню Йорк. Майк Понт/Гети изображения Северна Америка

Хитът на Карли Рей Джепсен „Call Me Maybe“ може да излезе през септември 2011 г., но завинаги ще остане моето лятно сладко.

Да, това е най-големият й хит досега, но Джепсен прави музика оттогава и продължава да го прави.

Последният й албум „The Loveliest Time“ е колекция от любовни песни, но не очаквайте всичко да е дъги и еднорози.

Тя каза на Bustle, че покрива всички емоции на новата любов.

„Не е като всичко да е забавно като розите и дъвката“, каза тя. „Има все още живот и глупости, които се случват.“

„The Loveliest Time is“ излиза в петък.

Нямам търпение да гледам...

 Зоуи Салдана като Джо в "Special Ops: Lioness" стрийминг на Paramount+. Зоуи Салдана като Джо в "Special Ops: Lioness" стрийминг на Paramount+. Грег Луис/Paramount+

Ако търсите филмовите звезди това лято, вижте малкия екран.

Създателят на "Йелоустоун" Тейлър Шеридан е наел няколко тежки нападатели за своята екшън трилър поредица "Специални операции: Лъвица", разказваща за отряд от специални сили, ръководен от по-твърд от ноктите агент на ЦРУ на име Джо, изигран от Зоуи Салданя.

Обичам да гледам силни женски герои, които ритат някой задник. Към звездата от „Аватар” се присъединява актьорски състав, включващ Никол Кидман и Морган Фрийман. Не е твърде изтъркан.

Поредицата в момента се предава на Paramount+.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР