Можете ли да си представите да говорите 90 часа без

...
Можете ли да си представите да говорите 90 часа без
Коментари Харесай

Смартфонът, който може да издържи до 50 дни без зареждане

Можете ли да си визиите да говорите 90 часа без прекъсване по телефона или пък да служате музика в продължение на 100 часа, без батерията на устройството ви да се изтощи?

Ако точно това търсите, от не доста известната компания Avenir Telecom имат добра вест за вас - техният нов модел Energizer Power Max P18K е толкоз мощен, че може да работи в продължение на 50 дни, без да го зареждате.

От производителя настояват, че батерията му, която е с потенциал от цели 18 000 mAh може да издържи тъкмо толкоз.

Освен с нея, моделът разполага с 6,2-инчов Full HD+ екран, процесор MediaTek Helio P70, 6GB RAM памет и 128GB спомагателна памет. Той работи с android 9 Pie.
 Смартфоните с най-издръжливите акумулатори
Смартфоните с най-издръжливите акумулатори

Победителят може да работи без проблеми над 20 часа без зареждане

Прототипът на смарт телефона беше показан публично на тазгодишния Световен мобилен конгрес в Барселона, а първите доставки от него могат да стартират през октомври.

Има едно изискване, което производителят би трябвало да извърши преди този момент - са събере 1,2 милиона $ в идващите няколко седмици.

От Avenir Telecom са оповестили акция на платформата Indiegogo, където присъединилите се в нея, ще могат да се снабдят с новия модел по-рано и на по-ниска цена от 699 $.

Въпреки че моделът беше показан, за компанията в този момент следва още работа преди старта на всеобщото произвеждане и това е повода да търсят опция за събиране на средства посредством платформата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР