Можете ли да се сетите за нещо по-стилно от малката

...
Можете ли да се сетите за нещо по-стилно от малката
Коментари Харесай

Малка черна рокля... по български! Родните знаменитости, които изкривиха класиката по нашенски

Можете ли да се сетите за нещо по-стилно от дребната черна рокля? Толкова елементарна, а толкоз съвършена! Одри Хепбърн и Лейди Даяна се прогрижиха да я създадат същинска класика, а няколко десетилетия по-късно... я побългарихме.

Въпреки че сме съгласни, че всеки район си има своите културни особености, има някои известни българки, които хем съумяха да се вметнат в концепцията, хем я поизкривиха. Нека ги забележим:

  Виж още: Морунов от " Игри на волята " подлуди мацките, сподели какво умее да прави с двете си ръце

Емануела

Емануела приказва най-малко два езика - български и този на провокацията. Кат осме уверени, че вторият ѝ е майчин. Снимката нагоре е една от визиите в клип, само че дребната черна рокля тук е по-скоро като за някоя BDSM стопанка, в сравнение с в стила на Одри Хепбърн. Е, времената са други евентуално...

Дениз Йозджан

Да, роклята на фотографията е в действителност дизайнерска, скъпа, дребна и черна, само че още веднъж прекомерно надалеч от онази концепция на Леяди Даяна. Дали Дениз Йозджан е търсила концепцията на принцесата? Едва ли. На нея просто ѝ е комфортно, а под фотографията е написала и че постоянно е щастлива, което е по-важното.

  Виж още: Алекс Петканова за страховете, несигурността и употребява ли стратегии за разкрасяване

Михаела Тодорова

Племейтката сходно на Емануела също е fluent, когато става въпрос за езика на провокацията и черната рокля нагоре потвърждава това. Съставена от две елементи, чувството за Одри Хепбърн е последното, за което бихме се сетили, гледайки фотографията нагоре. Ако прочетете мненията на мъжете под фотографията, ще се убедите в думите ни.

 Данна

Тук по се приближаваме до първичния план, само че още веднъж има оня детайл, който побългарява дребната черна рокля. " И аз бих спряла да превъртам ", написа Данна под фотографията, на която въпреки и с рокля с дълги ръкави, долната част колкото да покрива някои нейни анатомични дадености. Твърде дребна черна рокля!

 Виж още: Плеймейтката Анджелина плаши не с един, а с два " звяра ", какъв брой грама коса има и по какъв начин се оправя с натоварването 

Лидия

За Лидия провокацията е нещо прекомерно далечно и фотографията нагоре го потвърждава. Може би най-близката интерпредация до безконечната класика.

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/
https://www.instagram.com/dani_sing1/
https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР