Можете ли да познаете марката на зеления костюм на Кейт

...
Можете ли да познаете марката на зеления костюм на Кейт
Коментари Харесай

Познай марката: Зеленият костюм на Кейт Хъдсън

Можете ли да познаете марката на зеления костюм на Кейт Хъдсън от премиерата на кино лентата " Glass Onion: A Knives Out Mystery " в Испания? Очакваме догатките ви в мненията.

След премиерата на филма  " Glass Onion: A Knives Out Mystery " в Лондон, актьорите от кино лентата дойдоха в Мадрид за среща с пресата и официалн показване на лентата в Испания. Популярната четворка включва Джанел Мое, Даниел Крейг, Едуард Нортън и.

 Добави изложение

Днес ще се концентрирам върху двете визии на Кейт Хъдсън, която има мощно наличие на Червения килим в последно време. За премиерата на кино лентата актрисата заложи на забавна рокля на фешън къща Halpern .

 Добави изложение

Тоалетът ѝ не беше добре общопризнат от множеството фешън критици и  мнозина бяха безапелационни, че им припомня на облекло на танцьорка на ориенталски танци. Бляскавата пола е забавна и доста типична за облеклата на марката, само че в този случай тоалетът наподобява по-добре на ревюто, в сравнение с в реалност.

 Добави изложение

Други пък показаха мнение, че роклята буди асоциации за нимфа и ще стои по-добре на Хали Бейли, която следва да забележим в ролята на Ариел през 2023 година Пищните бижута и розовият грим на също не бяха нищо впечатляващо. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР