Можете ли да повярвате, че близнаците на Дженифър Лопес са

...
Можете ли да повярвате, че близнаците на Дженифър Лопес са
Коментари Харесай

Близнаците на Джей Ло навършиха 15, а тя ги поздрави с умилително видео

Можете ли да повярвате, че близнаците на Дженифър Лопес са 15-годишни? Точно по този начин - Еме и Макс навършиха 15 години през вчерашния ден, а изпълнителката показа умилително фамилно видео в Instagram по този мотив.

53-годишната звезда разгласява видео със фамилни фотоси, на които виждаме Макс и Еме като дребни, както и по-актуални техни фотоси. 

" Честит рожден ден на моите кокосови орехчета. Гордея се с вас толкоз доста! Вие носите толкоз благополучие в душата ми. Обичам ви вечно и оттатък. Честит рожден ден! "
                             

За декор на видеото звучи песента " 15 " на Тейлър Суифт. 

Любопитното е, че на един от фрагментите виждаме тийнеджърите в компанията на майка им и Бен Афлек. А на различен виждаме спящия Макс в прегръдките на артиста и техен доведен татко.

Джей Ло и Бен Афлек считат, че децата са значима част от връзката им. Двамата се ожениха на гала в Лас Вегас предишния юли, на която участваха всичките им деца. Освен Еме и Макс, те споделят още 3 деца, които са от предходния брак на Афлек с актрисата Дженифър Гарнър - Вайълет на 17, Серафина на 14 и Самуел на 10.
 Ако Скалата и Джей Ло имаха дете, щеше да наподобява по този начин  Ако Скалата и Джей Ло имаха дете, щеше да наподобява по този начин  Ако Скалата и Джей Ло имаха дете, щеше да наподобява по този начин  Ако Скалата и Джей Ло имаха дете, щеше да наподобява по този начин
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР