Можете да увеличите продължителността на живота си и в същото

...
Можете да увеличите продължителността на живота си и в същото
Коментари Харесай

Този чай предпазва от диабет?

Можете да увеличите продължителността на живота си и в това време да намалите риска от развиване на диабет и рисковите последствия от него, в случай че всяка заран консумирате чаша избран чай. Това изказване направиха експерти от NHS, Националната здравна работа на Англия. Според английските лекари даже дребна смяна в метода на живот може да помогне да се усили продължителността на живота и да се избегне преждевременната гибел.

Чаят, който защищава от диабет  " Ключът към по-дълъг живот може да бъде здравословна и уравновесена диета, включваща най-малко пет порции плодове и зеленчуци на ден, плюс постоянни извършения. Но можете също по този начин да увеличите продължителността на живота си, като пиете повече зелен чай – да вземем за пример като го превърнете в нормалната си утринна напитка ", споделят специалистите от Националната здравна работа на Англия пред Express Health.

Експертите настояват, че сходен табиет защищава от ранна гибел заради затруднения на диабета - да вземем за пример сърдечно-съдови патологии, които се развиват под въздействието на хронично високи равнища на кръвната захар. Те свързват потребното деяние на напитката с действието на антиоксидантите в чая, наречени катехини. " Знаем, че няма гаранции. Но генетиката дефинира единствено 25 % от продължителността на живота на индивида, останалото зависи от неговия избор и дейности. Пиейки повече от четири чаши зелен чай дневно, можем да понижим риска от гибел с цели 23 % ", споделят учените.

Те прибавят, че тялото на дамите има повече изгода от постоянното пиянство на зелен чай, в сравнение с мъжете. На какво се дължи това, към момента не е ясно.

За да подсилят резултата на напитката, английските лекари поучават да пиете чай с добавка на джинджифил. Тази фалшификация понижава възпалението, което е значимо за предотвратяване от затруднения, произлизащи от диабет. 

Друг значим аспект за възстановяване на цялостното здраве и удължение на живота са постоянните извършения. Хората, които спортуват постоянно, имат 50 % по-малка възможност да развият диабет вид 2 и някои типове рак, заключиха чиновници на NHS.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР