Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 24 май 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Успешен ден, през който вие ще разполагате с доста положителни благоприятни условия за пробутване на тактика, посредством чиято помощ ще реализирате сполучливо задачите си.

Телец

Телците заложили на настойчивостта при реализиране на задачите си, ще имат сполучлив ден. Не подобен ще е денят за тези, които се стремят да съумеят посредством ловкост или посредством лукавство.

Близнаци

Голяма част от представителите на тази зодия разчитат на поддръжка в която не се съмняват, само че не е изключено да останат разочаровани. Нервността и неудобствата през този ден ще са свързани точно с сходен проблем.

Рак

Тенденцията за сполучлива реализация е толкоз мощна, колкото и противната, а сполуката ще е обезпечена за тези хора, които са задоволително мобилизирани и усърдно заобикалят споровете..

Лъв

Ако не ви тормози здравословен проблем, бихте могли да демонстрирате мощно реализация на професионалните цели за деня. В противоположен случай денят ще е сложен, и за мнозина безсистемен.

Дева

При Девите се вижда известно разпределяне, което за мнозина от знака е плод на самовнушението, че при нужда елементарно и бързо ще " изфабрикуват” някоя ловкост, с цел да избегнат напрежението.

Везни

Пазете се и избягвайте конфронтирането, тъй като движейки се по този път е прекомерно подозрително, че може до достигнете до удача.

Скорпион

Денят е сполучлив за вашата делова реализация, за осъществяване на парични облаги, и за реализирането на цели посредством партньорство, или зависещи от административни инстанции. Денят обаче ще провокира у много от знака здравословни неудобства.

Стрелец

Най-лошата обстановка за вас през днешния ден ще бъде в случай че влезете в несъгласия с сътрудник от бизнеса. Действайте по задачите си, не се поддавайте на провокации и избягвайте разногласия.

Козирог

Доста неприятен ден, през които би трябвало да сте доста деликатни за персоналната си сигурност. Избягвайте несъгласията с хора от деловите и административните среди, тъй като може да станете жертва на вероломство.

Водолей

Ще бъдете в положение да решите зародил спор в своя изгода, който в доста случаи е от финансово естество. Днешният ден се оказва спорен за пътешестване, за осъществяване на договаряния,и за договаряне.

Риби

Проблем в връзките ви може да възникне само с началници, с каквито е наложително да не се конфронтирате, тъй като ще спрат ваша реализция или ще ви навредят.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР