Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 20 януари 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вероятно мнозина от вас ще работят старателно, с цел да осъществят задачите си през днешния ден и денят ще ви зарадва с триумф. Усилията ви са обречени на огромен триумф в днешния ден, тъй като мощен и авторитетен човек ще помогне за реализацията на намисленото. Дори и да знаете кой е, ще е по-добре да не го изобличавате.

Телец

Последното нещо, с което ви се занимава през днешния ден е работа. Вълнуват ви най-много заниманията и на първо място тези с стремежи от вас човек. Не бъдете прекомерно припрени, подходете по-тактично и най-вероятно копненията ви ще бъдат задоволени.

Близнаци

Светът е необхватен и никой различен не го схваща по-добре от вас. Освободете бремето на тежките мисли и терзания. Вижте по какъв начин Слънцето и изгрява и на вашата уличка. Нови любовни безредици се задават към вас и ще ви заредят с хубави страсти.

Рак

Този ден ще бъде претрупан, само че и по едно и също време с това и много забавен. Предстоят ви срещи с забавни хора и потребна информация, която би трябвало да употребявате. Впрегнете въображението си и измислете автентичен метод за превозване на вечерта.

Лъв

За този ден е значимо да знаете, че най-хубавият метод за дейности е познатият от предишното умен римски жанр – " бързай бавно”! Към това следва да се добави, че спънки за реализацията ви не липсват. Вероятно ще оцените какъв брой време пропилявате за незначителни неща.

Дева

Организирайте деня си по този начин, че да свършите работните задължения по-рано и да имате време за излизане с обичани хора. Приятелите вършат живота освен по-прекрасен, те го изпълват със смисъл, а през днешния ден и с чудесни хрумвания за занимания.

Везни

Днес няма да ви се желае да вършиме нищо, а единствено да си почивате и да мързелувате. Почивка или не, за задачите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата с вътрешна мощ, с цел да се задействате. Нужна ви е малко повече наслада.

Скорпион

Обстоятелствата за някои от вас се трансформират много бързо и би трябвало да действате при огромно напрежение. Хубавото е че имате потребност от нещо сходно сега. Някои от вас са прекомерно подвластни на обхваналата ги пасивност и повече придвижване и многообразие ще ви се отразят доста добре.

Стрелец

Ще си навредите! Проявявайки схващане в връзките си с близките, ще се покажете по-зрели и обществено ангажирани. С такова държание блестящо ще изпъквате в сивотата на деня и ще постигате желанията си. Не спирайте, а продължавайте да работите в същия дух, светът има потребност от вас.

Козирог

Днес ще имате доста работа и би трябвало да се постараете да свършите всичко. Това сигурно няма да е елементарно, само че е и неосъществимо. Освен удовлетвореността от себе си, ще получите и в действителност чудесни резултати.

Водолей

Повечето от вас са много заети през този ден и ще им се наложи да мислят за повече неща по едно и също време. По-добре ще е, в случай че не пренебрегвате нито едно от тях, а се постараете да ги свършите всички. Вечерта си оставете време за отмора и диалози с околните.

Риби

Странен, на моменти даже малко трагичен ден. Все отново всичко е единствено в личния ви разум, нали по този начин? Или най-малко по този начин смятате, само че може и да се окаже, че някой ви саботира преднамерено - бъдете деликатни. Намерете време за разпределяне и релакс.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР