Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 7 декември 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни усещания, само че по-късно ще ви припомнят, че имате много служебни задания. Не се дразнете от неприятното отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си прелестно като вас.

Телец

Днес ще има новости, които ще насочат напъните ви в съответна посока и няма да се разочаровате. От друга страна са вероятни недоразумения в фамилията, поради които е добре да преразгледате държанието си и да внимавате какво говорите.

Близнаци

Ден за наслада и обич, за игри и занимания. Усмихвайте се повече в работната конюнктура. Направете от приятното потребно и противоположното. Ако не се получава, просто променете гледната си точка и всичко ще стане по-хубаво.

Рак

Днес ще имате много неща за споразумяване. Преди обяд гледайте да ограничите разноските си и работете повече. Следобеда отделете за телефонни позвънявания и споразумяване на срещи, това ще ви зареди с положително въодушевление.

Лъв

Днес до обяд ще ви е малко с напрежение. Следобедът ще можете по-бодро да се заемете с нещата си. Не преглеждайте небрежно кореспонденцията си, отделете повече време, може би в някое писмо се крие нещо значимо.

Дева

До обяд - служебни въпроси за решение, само че след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните задължения към този момент ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Везни

Ще имате мотиви за обезверение, само че не оставяйте това възприятие да ви води. Потърсете разтуха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте възприятието си за виновност.

Скорпион

Днес ще ви се желае да сте изключително красиви и привлекателни. Ще го постигнете с огромна лекост и някой специфичен човек ще ви обърне внимание. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, единствено ще разстроите, а това ще повлияе зле.

Стрелец

Днес ще има много неща за доизкусуряване и за нареждане и те ще чакат единствено вас. Хубаво е да имате проект, с цел да не се загубите в детайлностите. Може да помолите някой за помощ, не трябва да се срамувате, няма по какъв начин да свършите всичко.

Козирог

Днес е ден, в който би трябвало да поработите върху себе си. Опитайте се да бъдете почтени, погледнете се обективно, без да се осъждате и да си давате оценки. Просто наблюдавайте и мислете и нещата сами ще се наместят.

Водолей

Ден на променливи настроения, само че и повишена убеденост в личните сили. Днес ще е малко по-нервен ден от през вчерашния ден, само че пък ще получите положителни финансови вести. Вечерта прекарайте в приятна компания и не мислете за работата.

Риби

Ден за обмисляне и деяние с обсег. Отърсете се от ограничаващите модели, точно те са тези,които ви стопират да се движите напред. Мислете огромно, гледайте няколко крачки напред, разгърнете капацитета си.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР