Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 26 май 2018 г.

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Едно другарство от минали години е с възможностите да получи ново развиване и да се трансформира в сполучлив съкровен контакт. Заложете на мощната си вътрешен глас и способността си да разпознавате хората.

Телец

В прелестно въодушевление сте, само че чувствате боязън да извършите тези промени, които си мислите, че ще ви обезпечат по-добър живот. Точно това постоянно ще бъде повода за вътрешното ви неодобрение.

Близнаци

Предстои ви ден, изпълнен с работа и задания. Дори това да звучи скучно и сиво, надали ще останете разочаровани. Истината е, че с каквото и да се захванете през днешния ден, вършите го сполучливо и с лекост.

Рак

Очаква ви много мощен ден. Намирате се във върхова форма и можете да постигнете много положителни резултати. Общувате свободно с хората към себе си и това ви носи плюсове.

Лъв

Сега можете да завършите остарели и незавършени каузи. Подгответе се за огромни ходове и рокади, които ви чакат след напълно малко време. Още през идната седмица ще усетите силата им.

Дева

В естетика сте с всички към себе си. Говорите намерено, без задръжки и си печелите последователи. Мнозина ще осъществят значима и дълго чакана договорка. Моментът е добър за полагане на автограф.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР