Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 12 декември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще бъдете доста уверени по една или друга причина. Вашата сила ще ви помогне да се справите с всички провокации, пред които ще бъдете изправени през днешния ден.

Телец

Днес ще се сблъскате с доста сърдит човек, който ще изнерви и вас. Дайте всичко от себе си да запазите успокоение. Може да се окаже, че това е човек, на който не трябва да се противопоставяте.

Близнаци

Нещо малко не стопира да нараства през днешния ден, тъй че се пригответе за съществени усъвършенствания. Ще бъдете сюрпризирани, само че сигурно ще бъдете и по-щастливи.

Рак

Днес сте доста изобретателни. Извлечете максимума от това. Ще имате предпочитание да похарчите всичките си пари, само че по-добре се замислете за това, че можете да инвестирате и да ги увеличите.

Лъв

Днес имате проблем с истинските хрумвания. Трябват ви, а не се появяват. Спокойно, всичко ще се подреди. Просто ви би трябвало ентусиазъм. Открийте какво ви въодушевява и стойте покрай него.

Дева

Вашето его не е кой знае какъв проблем. По-скоро е предизвикателство за близките. Не губете религия в себе си. Дори ще се наложи да вдъхнете малко кураж на ваши близки.

Везни

Хората през днешния ден са доста странни. Всъщност стават странни в опитите си да прикрият същинската си същина. Нямате време да се занимавате с тях, тъй че се концентрирайте върху себе си.

Скорпион

Опитайте да не бъдете изключително натрапчиви през днешния ден. Днес сте и по-взискателни от нормално. Може да се окажете специалисти в неща, за които въобще не сте подозирали, че можете да вършиме.

Стрелец

Днес ще имате доста шанс. Разбира се, това не значи да заложите всичко, което имате на хазарт. По-скоро пробвайте да употребявате шанса си за нещо по-смислено и потребно.

Козирог

Поглезете се през днешния ден. Отдайте се напълно на отмора, отидете на някакви разкрасителни процедури или просто си почивайте в леглото с някоя хубава книга или филм.

Водолей

Днес се държите жестоко с всички и не прикривате страстите си по никакъв метод. Със сигурност ще има хора, които няма да са удовлетворени от това. Игнорирайте ги и не предизвиквайте кавги.

Риби

Вашето мнение е нож с две остриета през днешния ден. Обикновено е добре да изказвате мнението си, само че през днешния ден това може да ви изиграе неприятна смешка. Но и мълчанието не прави положително усещане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР