Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 21 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Няма по какъв начин да скриете вълнението си през днешния ден. Всички в близост ще схванат, че нещо в живота ви се е трансформирало към положително. Споделете щастието си единствено с най-близките си, с цел да се предпазите от хорската злоба.

Телец

Имате предусещане за нещо, което следва. Послушайте вътрешния си глас и правете, каквото ви споделя той. Звездите са благосклонни към вашите решения.

Близнаци

Днес изобщо няма да ви се беседва с никого. Избягайте от действителността, с цел да възстановите душевния си баланс. Една разходка из природата няма да ви се отрази зле.

Рак

Днешният ден минава извънредно постепенно, тъй като не е от най-приятните. Все отново в края му настроението ви ще се оправи и ще намерите още веднъж хубостта на живота.

Лъв

Днес всичко се случва доста елементарно при вас. Толкова сте продуктивни, че близките ви завиждат за постигнатите резултати. Ако някой се опита да ви засегне, то е тъй като желае да е като вас.

Дева

Цял ден ще бъдете захласнати от една-единствена мисъл. Концентрацията ще е невъзможна, по тази причина пък вътрешният ви свят ще бъде извънредно спокоен и замислен в фантазиите.

Везни

Застрашени сте от ужасни злословия, които през днешния ден ще стигнат до вас. Не вярвайте на всичко, което чуете. Опитайте се да прецените обстановката обективно, с цел да разберете кой е крив и кой - прав.

Скорпион

В работа ще имате много съществени задължения, които обаче в последна сметка ще ви донесат триумфи. Смятате, че не полагате задоволително старания, само че в действителност се подценявате.

Стрелец

Денят ви ще бъде много прочувствен и дълго ще си го спомняте. Възможно е през днешния ден да срещнете някого, който ще промени живота ви вечно. Бъдете положителни и общителни!

Козирог

Възможно е да забравите нещо доста значимо през днешния ден, само че не се изнервяйте прекалено много. Всеки прави неточности! Денят ще бъде много под напрежение поради това, само че ще се справите.

Водолей

Някак си усещате, че ви е писнало от всичко и всички. Няма по какъв начин да оставите околните си в този миг обаче - те имат потребност от вас. Единственото, което може да извършите през днешния ден, с цел да се почувствате по-добре, е да си откраднете няколко часа единствено за себе си.

Риби

Опитайте се през днешния ден да обърнете внимание на връзката си. Какво би трябвало да се усъвършенства? Какви неточности сте допускали в последно време? Отговорете си на тези въпроси, с цел да бъдете щастливи.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР