Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 18 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес приемайте препоръките, без значение кой ви ги дава. При всички положения ще ви бъдат потребни. По-късно ще осъзнаете, че сте създали стъпка напред. Животът ви ще се промени.

Телец

Можете да бъдете много чаровни, в случай че поискате и през днешния ден е добре да включите чара в деяние. Нещата ще се развият по малко чудноват метод, само че вие можете да оправите всичко, стига да поискате.

Близнаци

Днес вашите другари и семейство доста ще ви забавляват и ще ви заредят с позитивна сила. Моментът е доста подобаващ да споделите тайните си на някои непосредствен, ще ви олекне.

Рак

Днес ще се наложи да защитавате мнението си доста добре, тъй като хората към вас ще отхвърлят да го одобряват. Трябва да бъдете доста твърди и безапелационни и никога да не допускате да ви манипулират.

Лъв

Независимо какъв брой мъчно ви наподобява всичко през днешния ден, би трябвало да продължите напред и да не спирате да се борите. Ще се изненадате и ще изненадате близките какъв прогрес може да имате.

Дева

Вие и вашите другари сте на една вълна през днешния ден. Имате опцията да постигнете доста неща дружно. Целите ви са идентична, тъй че няма нищо неприятно да се подкрепяте и да работите дружно за тях.

Везни

Изключително значимо е да се справите с хората и да стигнете до съглашение. Добре е да подхождате дипломатично, тъй като по този начин ще бъдете способни да убедите хората във всичко.

Скорпион

Днешният ден е подобаващ за извършване на покупки, изключително на по-големи покупки. Днес имате око за положителни покупко-продажби и знаете по какъв начин да пестите време и пари, стига да се доверите на интуицията си.

Стрелец

Днес се чувствате доста рискови и това може да бъде или доста добре, или доста зле- приблизително състояние няма. Съвсем скоро това ваше въодушевление ще изчезне и това е доста добре.

Козирог

Може би мислите, че знаете тъкмо по какъв начин би трябвало да постъпите през днешния ден, само че се заблуждавате. Има спънки, на които не сте обърнали внимание, а те ще провалят всичко. Бъдете извънредно деликатни.

Водолей

Вие постоянно сте дейни, даже към вас да е супер скучно. Не позволявайте на близките да ви заразят с бездействието си, продължавайте да бъдете толкоз енергични и положителни.

Риби

Думите ви имат съвсем магическа мощ през днешния ден. Но това важи, в случай че контактувате косвено. Днес при връзката са доста значими жестовете, мимиките и езика на тялото.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР