Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 8 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Личният ви живот е много трагичен сега. Отдръпнете се от света, отидете на някое усамотено място и помислете върху проблемите си. Малко време уединено с мислите ви ще ви се отрази добре.

Телец

Имате всичката информация, от която се нуждаете, с цел да продължите напред и да вземете съответно решение. Консултирайте се с околните си, чуйте и тяхното мнение, само че вземете решението сами.

Близнаци

Днес не се чувствате във форма. Наясно сте, че в случай че се захванете с нещо, няма да го свършите по допустимо най-хубавия метод. По-добре се обадете и отменете уговорките си. Останете у дома или правете нещо, което ви харесва.

Рак

Днес ще получите нова опция, само че не я отхвърляйте незабавно. Трябва да сте сигурни, че сте обмислили всички вероятни разновидности, с цел да не съжалявате по-късно.

Лъв

Може да не се гордеете с възприятията си през днешния ден, само че сигурно не можете да ги отречете! Днес ще бъдете очевидци на обстановка, която няма да ви направи изключително щастливи, само че ще го преодолеете. Борете се за това, което желаете.

Дева

Трябва да избегнете изкушението да пренебрегвате инстинктите си и да се пуснете по течението през днешния ден. Ако не сте сигурни, че това е верния път за вас, просто не тръгвайте по него.

Везни

Вашата вътрешен глас ще работи с цялостна мощ през днешния ден. Шестото ви възприятие ще ви помогне да се справите с всичко и да вземете всяко решение, което ви затруднява. Днес е моментът да се справите с всички проблеми- работа, връзки, пари и така нататък

Скорпион

Днес чувствата ви, свързани с пари са по-силни от всеки път. Денят е подобаващ да се справите с всички финансови въпроси, които ви тормозят от известно време. Изгответе проект и просто действайте.

Стрелец

Имате огромни проекти за днешния ден, само че по всяка възможност те ще се объркат. Не обичате да вършиме промени в придвижване, само че от време на време се постанова. Все отново, какво друго може да извършите?

Козирог

Доверете се на вътрешния си глас и използвайте цялата сила, която носите в себе си. Никой и нищо не може да ви спре. Не е нужно да се захващате с хиляди неща, само че дайте всичко от себе си.

Водолей

Емоционалното ви положение е малко нежно сега, тъй че би трябвало да сте сигурни, че сте подготвени за тази огромна смяна, която следва. Добрата вест е, че ви предстоят единствено хубави неща.

Риби

Не се чувствате изключително удобно, поради всички неща, които би трябвало да свършите през днешния ден, само че това не значи, че би трябвало да се отказвате. Всъщност в случай че вършиме всичко както би трябвало, ще разберете, че нещата стават все по-хубави.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР