Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 2 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Денят стартира обещаващо и ще приключи още по-добре. Радостта ще струи от вас и всички ще го виждат. Главният провинен за това е любовта, която е кацнала блажено на рамото ви.

Телец

Нужно е да бъдете откровени и да не криете значими неща от индивида до себе си през днешния ден. Това важи и за всеки ден, освен за през днешния ден. Научите ли този урок, ще откриете и тайната на щастливата и хармонична връзка.

Близнаци

Обикновено неприятното въодушевление ви държи най-вече за час-два. Този път обаче то се трансформира във ваш неизменим сателит и не можете да го прогоните през целия ден. Все отново дайте всичко от себе си да бъдете по-ведри.

Рак

Не прибързвайте с дейностите си и се пазете от хора, които не са изключително откровени с вас. Не се тревожете, ще ги познаете незабавно и би трябвало да ги премахнете от живота си.

Лъв

Предстои ви забавен ден, изпълнен с доста контакти и персонални срещи. Може би усещате нов сърдечен боязън, само че бъдете деликатни и не се изкушавайте толкоз елементарно, с цел да не бъдете засегнати.

Дева

Днешният ден ще сложи волята ви на тестване. Уверете се, че защитавате персоналните си ползи, само че и че това не става за сметка на непознатото злощастие. Бранете позицията си до дъно.

Везни

Денят ще бъде сполучлив, само че и под напрежение. Действайте самоуверено, отговорно и умерено и няма да има защо да се тревожите. Оставете си време и за отмора, тъй като в края на деня ще имате потребност от едно хубаво презареждане.

Скорпион

Ще бъдете изключително напрегнати, само че най-странното е, че за това няма забележима причина. Намесата на ваш непосредствен човек съумява да отстрани безпокойството във вас и с помощта на това краят на деня ви носи единствено положителни страсти.

Стрелец

Ще извършите извънредно усещане през днешния ден. Упоритата работа стартира най-сетне да се отплаща и не можете да повярвате какви облаги ви носи тя.

Козирог

Има моменти, в които работата измества персоналния живот, само че би трябвало да се уверите, че околните ви схващат това и не ги наранявате с държанието си. Посветете вечерта единствено на тях!

Водолей

Нищо не е такова, каквото наподобява и този факт ще ви изнерви до краен лимит. Чакането ви изморява, само че от време на време си заслужава. Бъдете по-търпеливи, анализирайте обстановката умерено и ще откриете правилния път.

Риби

Затрупани сте с работа и ще ви бъде мъчно да мислите за нещо друго. Излезте с другари и се отпуснете, тъй като работата няма къде да избяга. Споделете паниките си с някой непосредствен, с цел да ви олекне.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР