Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 28 януари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Опитвате се да си нарисувате картина на бъдещето такова, каквото желаете да бъде. Няма по какъв начин да знаете какво ще се случи, само че и не можете да определите ясно желанията си. Решете какво желаете и работете за неговото реализиране.

Телец

Повишавате звук на неправилния човек. В яда си сте способни да изречете тежки думи, които след това няма да можете да върнете обратно, а извинението няма да свърши работа. Постарайте се да запазите яростта в себе си, до момента в който неприятното въодушевление не отмине.

Близнаци

Носите короната на непукизма и свободолюбивия дух. През целия ден вършиме каквото си поискате, без да ви интересува по какъв начин наподобява държанието ви в очите на хората. Няма нищо неприятно в това понякога да му отпускате края.

Рак

Гледате да се харесате на хората, само че има персони, чиито стремежи просто няма по какъв начин да бъдат осъществени. Защо за вас е толкоз значимо хорското утвърждение? Научете се да търсите само своето задоволство.

Лъв

Гордеете се със себе си и с всичко, което сте постигнали досега. Партньорът ви ви поддържа абсолютно и ви харесва, когато виждате утвърждението в очите му. Ценете тези мигове!

Дева

Любовта за вас е територия, която е изключително несигурна. Никога не ви е вървяло изключително доста в това отношение, само че сякаш този път нещата ще се развият по друг метод. Изглежда слънцето най-накрая изгрява и на вашата улица!

Везни

Иде ви да зарежете всичко и да предприемете всички тези дейности, които желаете да извършите отдавна насам, само че неодобрението на околните ви все ви стопира. Ако смятате, че в задачите ви няма нищо неправилно - работете в посока към тяхното реализиране.

Скорпион

Мисълта, че нещо неприятно може да се случи с вашите близки, не ви напуща през целия ден. Подобни песимистични мисли нямат място в всекидневието ви - направете всичко допустимо, с цел да ги прогоните!

Стрелец

Припознавате самите себе си в човек, на който имате опция да давате скъпи препоръки. Ако влезете в ролята на негов ментор и преподавател, ще съумеете да се справите ослепително и да му помогнете да разкрие капацитета си.

Козирог

Протоколът изисква от вас държание, което не ви е присъщо. Няма по какъв начин да се съгласите да се държите радикално противоположно на същността си и отказвате да следвате етикета. Може и да си навлечете неприятности, само че е добре, че отстоявате правилата си.

Водолей

Недейте да си играете с търпението на близките. От вас зависи сполучливото осъществяване на групова задача, а вие въобще не полагате нужните старания. Харесва ви да дразните останалите, само че държанието ви няма да бъде от изгода за вас.

Риби

Потресаващ е фактът, че в последно време напълно сте не запомнили за най-важните хора в живота си. Нито ги търсите, нито се стараете да разберете по какъв начин са. Вярно е, че сте задоволително заети, само че това в никакъв случай не е опрощение.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР