Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 19 януари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Нещата се подреждат съгласно вашите упования и това ви кара да витаете в облаците. Появяват се доста знаци, че проектите ви могат да се объркат, само че вие въобще не ги забелязвате. Внимавайте! Бъдете нащрек!

Телец

Имате опцията да прекарате днешния ден с обичания човек. Не я изпускайте! Напоследък нямате доста време един за различен. Отдайте се на обичаните си занимания - разходки, готвене, гледане на филм.

Близнаци

Днес е добър ден за ободряване на дома ви и подготвянето му за пролетта. С настъпването на вечерта до вас ще стигне приятна вест, обвързвана с някого, който обичате. Забавлявайте се и се радвайте на живота.

Рак

От дълго време се носите на вълните на любовта и днешният ден не е изключение! Имате чувството, че в света съществувате само вие и вашата половинка. Това обаче е повода в последно време да сте много разсеяни.

Лъв

Напоследък мъчно наваксвате с всички задания, които сами си поставяте. Днешният ден ще бъде съвършен за отмора и къса равносметка на обстановката. Замислете се дали си поставяте реалистични цели. Ако отговорът е " Не ", не се отчайвайте.

Дева

Денят ви стартира с неприятна вест, която идва от ваш непосредствен. Не се заравяйте в съжаления и не се дръжте жестоко с близките поради това. Съвсем скоро проблемите ще преминат и тогава ще съжалявате, че сте нагрубили толкоз доста хора.

Везни

Днешният ден е изпълнен с наслада и смях. Всичко върви чудесно и най-сетне имате чувството, че трудът ви се възнаграждава. Не бива да се главозамайвате от триумфа! Вместо това продължавайте със хубавичко работа.

Скорпион

Днешният ден е извънредно късметлийски. Но не се самозабравяйте! Във всеки един миг везните на живота могат да се наклонят в непредвидена посока. Към края на деня ще се сблъскате с приятна вест.

Стрелец

Любовта чука на вратата ви, само че вие отказвате да повярвате. Свикнали сте да ви нараняват и в този момент пазите сърцето си със зъби и нокти. Не бъдете толкоз крайни, тъй като в противоположен случай ще изпуснете същинската обич.

Козирог

Проблеми в фамилията са повода в последно време да сте в неприятно въодушевление. Днес обаче приятна вест ще даде начало на възстановяване на ситуацията. Отпуснете се и отпразнувайте радостните вести с хората, които обичате.

Водолей

Имате възприятието, че всички са в скрит план против вас. Сдържайте се от експлоадирания и нагрубявания. Скоро неприятното ви въодушевление ще премине, само че не и споменът от обидата, който околните ви пазят.

Риби

Още от сутринта денят ви стартира доста с напрежение. Започвате да се замисляте за промяна на специалността. Ако не се чувствате добре на мястото си, през днешния ден е идеалният ден да потърсите нови оферти.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР