Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 15 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Въпреки че нормално сте доста обществени и общителни, през днешния ден не се чувствате удобно, когато сте заобиколени от доста хора. Не се тормозете, напълно скоро ще се върнете към същинската си същина.

Телец

Днес ще ви бъде по-лесно от всеки път да се разбирате с приятелите си и даже с враговете си. Вашето положително въодушевление е заразно и ще накарате съвсем всички към вас да се ухилен и да стартират да се радват на живота.

Близнаци

Опитайте да се придвижите напред с някой нов план или проект. С каквото и да се захванете, би трябвало да бъдете доста положително настроени, с цел да се справите. Вашите упоритости ще вдъхновят и други хора да се включат.

Рак

Опитайте да избегнете изкушението и да вървите против течението. Не се подчинявайте и не правете това, което ви споделят. Вие сте задоволително умни, с цел да решите какво да вършиме сами. Енергията ви също е задоволително мощна.

Лъв

Има задоволително доста хора, които ще се погрижат за всичко през днешния ден. Бъдете сигурни, че ще се оправят доста добре, тъй че вие се насочете към някакви спомагателни занимания. Имате опцията да натрупате бонус точки.

Дева

Днес сте по-скромни от нормално и доста по-творчески настроени. Вашият удобен разум и креативност ще доведат до страхотни резултати през днешния ден. Опитайте да не губите креативното си въодушевление и отсега нататък.

Везни

Направете пауза. В последно време доста бързате и вършиме всичко на цялостни обороти. Акo забавите малко темпото, ще разберете, че всичко е доста по-лесно в сравнение с вие мислите. Освен това ще вършите работата по-качествено.

Скорпион

Днешният ден ще се състои от опити и неточности. Имате потребност някой да ви изясни какво се случва на по-дълбоко равнище. Но каквото и да чуете, няма да повярвате, без да сте го видяли с очите си.

Стрелец

Живеете с мисълта, че познавате хората доста добре, само че ще разберете, че това не е напълно правилно. Възможно е да обидите ваш непосредствен през днешния ден и то много съществено. Опитайте да оправите нещата, тъй като не е добре да сте в неприятни връзки.

Козирог

Нещата около вас са много объркващи. Повече, в сравнение с би трябвало да бъдат. Нещата, от които се нуждаете в този момент ще дойдат елементарно, само че би трябвало да мислите в вероятност. Вижте по какъв начин близките се оправят с нещата и се учете.

Водолей

Днес ще си имате работа с някой, който повече се интересува от това, което сте създали, в сравнение с от това, което сте или по какъв начин изглеждате. Това би трябвало да работи във ваша изгода, тъй че не се тормозете.

Риби

Слушайте доста деликатно всичко, което ви се споделя през днешния ден. Всичко това е значимо и детайлностите в действителност имат значение. Ако следите детайлите деликатно ще съумеете да се справите с всяка обстановка по-късно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР