Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 14 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Кога беше последният път, когато приготвихте вкусна храна? Независимо дали е било нощес или в никакъв случай, през днешния ден ще имате огромно ентусиазъм за подготвяне на вкусна храна. Изнендайте обичаните си хора с вкусна вечеря у дома.

Телец

Вие нормално не давате обещания, които не можете да спазите. И в случай че понякога въпреки всичко се случва, вие поемате виновността и се извинявате. Никой не чака да бъдете безгрешни. Бъдете откровени и ще получите почитание.

Близнаци

Днешният ден е подобаващ за създаване на мрежа от контакти. Независимо дали желаете да раширите контактите си, да промените работата си, да започнете нов план, една постоянна мрежа от контакти ще ви бъде от изгода.

Рак

Днес би трябвало да бъдете нащрек и да слушате всичко доста деликатно. Ще имате досег до доста значима информация, която е значимо да попиете. Може някое от нещата да промени живота ви.

Лъв

Днешният ден ще ви донесе отлично възприятие за независимост. Свобода от какво? Отговорът може да ви изненада. Ще се чувствате свободни на по-високо равнище, освен от работа, отговорности и така нататък Ще се чувствате извисени.

Дева

Днес ще стигнете до доста значим извод: би трябвало да се борите за това, което желаете и не трябва да се отказвате по никакъв мотив. Не се колебайте, преследвайте задачите си и се борете за това, което желаете. Няма да съжалявате.

Везни

Пригответе се за увеличение на отговорността. Не се тормозете, това няма да ви накара да се чувствате уплашени и претрупани. Напротив, повече отговорност е тъкмо това, от което се нуждаете, с цел да се почувствате добре.

Скорпион

Никой не е споделил, че сбъдването на фантазиите е елементарно и за благополучие и вие не го очаквате. Но през днешния ден ще се чудите не може ли да бъде малко по-лесно. Ще получите доста положителни хрумвания от хората към вас, не се срамувайте да ги осъществите.

Стрелец

Имате орлово око, изключително когато става дума за забелязване на това кой не се оправя изключително добре. Не бъдете прекомерно строги, подхождайте с схващане. Дори може да помогнете на човек в потребност.

Козирог

Чувствате се като същински контейнер за фантастични хрумвания и ентусиазъм. Познайте какво? Прави сте. Днес можете да се включите в доста изобретателни действия и резултатите ще бъдат очарователни.

Водолей

Днес би трябвало да се пуснете по течението. Не бъдете прекомерно внимателни, тъй като това няма да ви бъде изключително потребно. Трябва да се приспособявате към обстановките през днешния ден, само че никога не трябва да стоите настрани от протичащото се.

Риби

При вас се следи противоречие на индивида, който сте и този, който представяте пред света. Това ви прави забавни персони, само че през днешния ден можете да си позволите да разкриете малко повече от същинската си същина.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР