Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 12 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес сте подготвени за съществени дейности и сте извънредно смели. Време е да извършите велики каузи. Вие знаете, че можете да го извършите, беше въпрос на време и в този момент е моментът да действате. Сега или в никакъв случай. Вие решавате.

Телец

Повече от всеки път вашето отношение е от решаващо значение за вашия триумф сега. Ако има даже леки подозрения по отношение на това дали ще се справите, няма да се справите. Увереността е ключът към триумфа през днешния ден.

Близнаци

Предстоят ви съществени проблеми. Може връзката ви да премине на последващо равнище, някое другарство да процъфти или да се развиете в професионален проект. Това е знак, че живеете вярно и сте тъкмо там, където би трябвало да сте.

Рак

Вие сте доста състрадателни, само че през днешния ден би трябвало да насочите състраданието си към себе си. Това, от което се нуждаете, е самоотбрана. Насладете се на малко време уединено със себе си. Не ви е необходим някой различен, с цел да си прекарате добре.

Лъв

Днес денят ви ще бъде изпълнен с доста романтика. И няма значение дали имате човек до себе си или не. Хората ще желаят да бъдат покрай вас, само че вие определяте какъв брой тъкмо близо да бъдат. Възползвайте се от това.

Дева

Бъдете в течение със протичащото се към вас през днешния ден. Това ще изисква да измененията някои от проектите си, да извършите някои промени и да бъдете мобилизирани през днешния ден. Днес ще имате доста огромна обществена сила.

Везни

Днес ще изпитвате непреодолимо предпочитание да си врете носа в непознатите работи, а това не е изключително хубаво. Вгледайте се в своя живот и в своите дейности, вместо в тези на близките.

Скорпион

Минаването по отъпкани пътеки не е най-хубавият избор. По-добре е сами да си проправяте път, тъй като това ще ви научи на доста скъпи уроци. Също по този начин помислете с кои хора би било да се обедините, с цел да постигнете по-голям триумф.

Стрелец

Някой, който е относително нов човек в живота ви, ви се възхищава повече, в сравнение с допускате. Насладете се на момента, въпреки всичко кой не обича да му се възхищават?! Това ще ви се отрази доста добре и ще ви зареди с позитивна сила.

Козирог

Обстоятелствата, които са отвън вашия надзор, ще ви създадат по-заслепени, в сравнение с е целесъобразно да бъдете. Потърсете надълбоко в себе си и ще си върнете някои от забравените качества, които в действителност са доста позитивни.

Водолей

Днес би трябвало доста добре да проучвате всичко към вас, преди да предприемате някакви дейности или да вземате решения. Можете да постигнете всичко, стига да имате верния метод и да действате рационално.

Риби

Ако желаете някой да ви обърне внимание, би трябвало да действате по-смело. Драмата е това, което се вижда. Не ви е в природата да драматизирате, само че от време на време се постанова. В случая, в действителност е значимо.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР