Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 10 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Не би трябвало да имате изключително доста въпроси през днешния ден, с изключение на такива, свързани с бизнеса. Има малко, въпреки и скрити детайли, само че това, което виждате е това, което получавате.

Телец

Обаждане от другар ви кара да се чувствате разчувствани. Може би той възнамерява нещо огромно или може би просто не сте се чували от ужасно доста време. Този възторг ще продължи дълго.

Близнаци

Оставете всички дребни неща на другари и родственици, като се изключи в действителност значимите неща. Обърнете внимание на себе си, починете си, а по-късно се отдръпнете и помислете за бъдещето- какво следва?

Рак

Може да се наложи да окажете малко по-силен напън върху някого, колкото и да не му харесва. Но това е част от проекта ви. Вашата положителна сила подсигурява, че няма да има проблеми и недоразумения по-късно.

Лъв

Трябва да употребявате голямата сила, с която сте заредени единствено и само за личния си бизнес и ползи, без значение какъв брой претенции има извън. Можете да помогнете на всичко, само че първо помогнете на себе си.

Дева

Трябва да извършите това, което е естествено през днешния ден и да се уверите, че е вярно, а не просто да отбивате номера. Ако би трябвало да бъдете груби- бъдете, въпреки че вие не сте такива хора.

Везни

Какво следва за любовния ви живот? Със сигурност ще бъдете доста съсредоточени и рационални през днешния ден, до момента в който планирате да се срещнете с колегата си и ще почувствате тежестта на Вселената, която ви тласка напред.

Скорпион

Настроението ви е по-малко положително от попринцип, даже може да бъдете ревнини или мрачни, изключително в случай че фамилията ви не е около вас. Те ви работят успокояващо и ви зареждат с позитивна сила. Днес ще се научите да се грижите сами за себе си.

Стрелец

Днес ще прекарате повече време с хората си, или най-малко ще се опитате да го извършите. Вашите обществени потребности са много мощни в този момент, по тази причина би трябвало да сте сигурни, че изразявате желанията си.

Козирог

Реакциите ви са изцяло естествени- не се опитвайте да се въздържате. Може да накарате някой да се усеща неловко, само че това е дребната скъпа, която би трябвало да платите за честността. Нещата ще се възстановяват скоро.

Водолей

Трябва да се вслушвате в интуицията си през днешния ден. Може и да не е безгрешна, само че в днешния ден ще ви насочва в вярната посока. Интуитивната ви страна ви плаши от време на време, само че през днешния ден ще в опознаете по-добре.

Риби

Опитайте нещо ново и самоуверено през днешния ден, макар че може да се чувствате по-ограничени от нормално. Можете да работите във ваша изгода, в случай че желаете да шокирате някого или по различен метод да покажете независимостта си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР