Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 9 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес не се придържайте към ежедневния си график. Занимавайте се с нови и разнообразни неща, по този метод ще срещнете нови хора и ще разнообразите живота си.

Телец

Във допустимо най-хубавата позиция за смяна сте. Помолете за помощ околните си. Те ще се радват да бъдат част от тази позитивна смяна в живота ви.

Близнаци

Не се тревожете за това дали казвате и вършиме верните неща. Щом се чувствате добре, значи е вярно. Любовният ви живот би трябвало да се раздвижи малко, тъй че очаквайте промени.

Рак

Направете по този начин, че упоритостите ви да работят за вас. С дребна доза шанс, доста работа и непримиримост, ще постигнете неща, които даже не сте подозирали, че в миналото ще съумеете да постигнете.

Лъв

Денят е подобаващ за основаване на нови другарства и връзки. Хората се концентрират върху позитивните ви качества. Ще се приближите до фантазиите си.

Дева

Вие сте доста амбициозни, повече от всеки различен, само че би трябвало да спрете за миг и да помислите дали вървите в вярната посока. Не спирайте да мечтаете.

Везни

Връзката ви с обичания ще е малко нестабилна през днешния ден. Никой не прави взаимни отстъпки и това рано или късно се отразява на връзките. Нещата ще се подредят, само че би трябвало да научите урока си.

Скорпион

Ще бъдете забъркани в скандал през днешния ден. Ще се окажете в ролята на медиатор, а нормално това не е добра роля. Въоръжете се с самообладание и огромна усмивка.

Стрелец

Предстои ви сериозна позитивна смяна. Може да се захванете с доброволчески труд или да измененията нещо у дома. Реалността ще стартира да съответствува с идеалите ви.

Козирог

Денят е съвършен за подписване на покупко-продажби. Опитайте да изберете допустимо най-хубавия вид за вас и вашето семейство. Бъдете деликатни и обръщайте внимание на детайлите.

Водолей

Отстоявайте позицията си през днешния ден, търсете правата си и никога не се предавайте, без значение какво приказват близките за вас. Бъдете подготвени за битка.

Риби

Дребни разногласия може да се трансфорат в огромни проблеми, тъй като хората са враждебно настроени през днешния ден. Старайте се да избягвате сходни обстановки.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР