Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 17 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вашата дарба да абсорбирате детайлите през днешния ден е съвсем изумителна. Можете да се справяте с всякаква информация и няма нещо, което да ви тормози през днешния ден. Денят е подобаващ да впечатлите другите с уменията си.

Телец

Днес би трябвало да съберете на борда всички ваши доверени хора, с цел да постигнете това, което желаете. Вашата мощна сила ще държи на страна всички врагове и всеки, който не ви мисли положителното.

Близнаци

Не се ограничавайте от нищо през днешния ден. Може хората да ви мислят за луди, само че това ще ви подейства сносно. Поне вендъж се откажете от рестриктивните мерки. Направете всичко допустимо, с цел да си върнете вътрешния мир.

Рак

Имате потребност непрекъснато да сте заети с нещо, макар че не сте напълно наясно какво се случва. Енергията ви продължава да ви тласка напред, стига да не мислите прекомерно доста, ще бъдете добре.

Лъв

Трябва да избягвате изкушението да залагате с пари на други хора - безусловно и преносно. Докато се занимавате със личните си запаси, не се колебайте!

Дева

Трябва да отстъпите и да помогнете на сътрудник или другар в потребност. Вашите качества и умения са от извънредно огромно значение за тях и ще им бъдете доста потребни. Не се колебайте.

Везни

Можете да се движите по-бързо през днешния ден, без да се притеснявате, че ще се спънете. Вашата сила е подобаваща за взимане на бързи решения и за приемане на опциите, преди някой различен да ги е забелязал.

Скорпион

Вашето мнение е по-ценно от всеки път, още повече, че този път се разграничава от мнението на другите. Говорете! Използвайте огромната си сила, с цел да извършите полемика по значим въпрос.

Стрелец

Чувствате се доста добре от обстоятелството, че не знаете нищо. Понякога колкото по-малко знаете, толкоз по-добре. Следвайте този принцип през днешния ден и ще се чувствате повече от добре.

Козирог

Днес сте прекомерно импулсивни и вземате решения преждевременно. Това може и да не се окаже изключително неприятно, само че в случай че тръгнете да пазарувате, може да си навлечете неприятности. Вземете някой рационален другар със себе си.

Водолей

Вашата обществена сила безусловно ще пламне през днешния ден. Днес би трябвало да излизате, да се срещате с нови хора и да поддържате връзка. Поне един или двама ще влязат в живота ви и ще го създадат доста по-хубав.

Риби

Разкрийте се изцяло през днешния ден, само че не пред всеки. Вие добре можете да подбирате хората, пред които да се разкривате, тъй че няма да бъде проблем. Седнете и излейте възприятията си върху лист хартия.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР