Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 14 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Опитайте да накарате приятелите ви да ви пазят гърба. Където и да ходите и каквото и да вършиме. Ще ви е нужна сериозна поддръжка. За благополучие има кой да ви я окаже.

Телец

Опитайте да покажете на хората към вас по какъв начин да се грижат за себе си и за бизнеса си по собствен метод, макар че вашите препоръки ще им спестят доста време и сила.

Близнаци

Вашата сила предвещава триумф през днешния ден. Ако не се чувствате подготвени да предприемате дейности, помислете още един път. Днес би трябвало да блеснете, не се опитвайте да спрете това.

Рак

Има човек, който доста ще ви впечатли през днешния ден. Или сътрудникът ви или някой чужд. Ще се чувствате като в сантиментална комедия, забавлявайте се и се наслаждавайте.

Лъв

Имате усложнения със оправянето с нещо, което би трябвало да е рутина. Може би ще би трябвало да спрете и да почакате по-добро време. Съвсем скоро ще пристигна такова.

Дева

Обърнете се към някакви нови хора, които да се включат в груповите ви занимания с другари и сътрудници. Ако бъдете задоволително безапелационни, ще имате огромен триумф.

Везни

Мозъкът ви работи с цялостна мощ през днешния ден и всички ще са сюрпризирани от вашите огромни хрумвания. Повечето хора ще са подготвени да седнат и да помислят върху вашите хрумвания и оферти.

Скорпион

Трябва да пътувате и то допустимо най-скоро. Имате такива стремежи от дълго време и е време да ги задоволите. Вашата сила е подобаваща за всичко, обвързвано с пътешестване.

Стрелец

Предстои ви ден, изпълнен с позитивни страсти. Направете всичко допустимо да бъдете заобиколени от най-любимите си хора. Те ще ви заредят с сила и ще създадат деня страховит.

Козирог

Ще опрете до приятелите си през днешния ден, макар че те не се интересуват от вас въобще. Днес е в действителност подобаващ ден да се свържете с тях и да получите поддръжката, от която се нуждаете.

Водолей

Трябва да отвърнете на удара през днешния ден, борете се за справедливостта. Не се тревожете за това, че може да бъдете глобени. Стига да знаете, че сте прави, се борете до край.

Риби

Очаквайте през днешния ден да бъдете изправени преди по-голямо предизвикателство, в сравнение с сте очаквали. Нещата, които ще научите от това предизвикателство, ще са ви от огромна изгода.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР