Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 13 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще натрупате повече точки, в сравнение с сте предполагали, че можете. Както в работата, по този начин и у дома. Хората са мощни впечатлени от вас и то с право. Продължавайте в същия дух.

Телец

Днес е по-лесно от всеки път всички чуят какво казвате. Способността ви да говорите завладяващо кара хората да се вслушват в думите ви и прави връзката по-лесна.

Близнаци

Не се натъжавайте, в случай че вашите най-близки родственици не ви схващат през днешния ден. Това е моментно положение, няма да е постоянно по този начин. Преминавате някои граници, само че не е нищо съдбовно.

Рак

Трябва да сте извънредно деликатни с сътрудниците и с всички хора, които имат въздействие върху кариерата ви. Бъдете деликатни, тъй като всички са доста обидчиви през днешния ден.

Лъв

Трябва да се изправите пред финансовите си проблеми през днешния ден, колкото и да ви ужасява това. Няма потребност да се притеснявате, ще се справите с всички усложнения. Просто действайте.

Дева

Днес връзките ви с властта през днешния ден ще са сложни. Властта може да е в лицето на шефа ви, държавното управление или даже половинката ви. Чувствата ви и действителността малко се разминават.

Везни

Отдайте се изцяло на ежедневните си отговорности. Може да ви наподобява леко скучно, само че това ще ви спести изключителната работа и ще освободи края на седмицата за отмора.

Скорпион

Днес се разбирате ужасно с приятелите си и моментът е доста подобаващ за отборна игра и работа в екип. Може да ви е мъчно да ги убедите да се включат, само че един път стартират ли, няма да можете да ги спрете.

Стрелец

Силата ви през днешния ден е в съставянето на проекти. Подгответе се за доста триумфи в бъдеще. Използвайте огромната си сила, с цел да се движите напред и да променяте живота си.

Козирог

Ще вземете нещо, което не е предопределено за днешния ден, само че не е проблем. Дори може да решите да го запазите за себе си. Спрете да бързате да свършите всичко през днешния ден, има задоволително време.

Водолей

Опитайте да се забавлявате с работата си през днешния ден. По-лесно е в сравнение с звучи. Вашата сила през днешния ден ще ви помогне да вършиме всичко с лекост и да вървите бързо напред.

Риби

Използвайте силите си през днешния ден, с цел да намерите нови улики. Не е най-подходящият миг за приемане нова информация и познания, само че не можете да чакате по-подходящ.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР