Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 6 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

По средата на деня ще изскочи нещо доста ненадейно и разсейващо. Ще ви се наложи да измененията графика си за седмицата. Не е нещо толкоз съществено, просто е досадно.

Телец

Днес сте в забавно въодушевление. Бъдете по-тихи и по-резервирани от нормално. Избягвайте да бъдете център на внимание, това няма да е във ваша изгода, дори ще ви навреди.

Близнаци

Дайте всичко от себе си да организирате вашите сътрудници и другари. Дори в случай че това наподобява безнадеждна задача. Така ще ги провокирате да свършат нещо потребно.

Рак

Днес любовният ви живот ще върви по-добре от нормално. Отпуснете се и се наслаждавайте на времето, прекарано с обичания човек. Радвайте се на тези моменти.

Лъв

Трябва да се свържете с вашата сродна душа. Заредени сте с позитивна сила и би трябвало да я споделите с най-близкия си човек. Връзката ви ще стане още по-силна.

Дева

Днес не сте във форма. Просто би трябвало да изчакате известно време, да разберете тъкмо какво чувствате и да овладеете страстите си и по този метод ще намерите своето място в света.

Везни

Опитайте да не се чувствате зле от днешните събития. Ще преживеете някои компликации, само че не е нещо съдбовно. По-добре останете сами през днешния ден, ще ви се отрази добре.

Скорпион

Нищо кой знае какво не се случва през днешния ден. Прекалено загрижени сте, а няма защо. Започнете с разрешаването на по-сложните проблеми и запазете успокоение.

Стрелец

Разбирате се ужасно с приятелите си и ви е по-лесно от всеки път да говорите с тях. Това е един страховит ден да ги накарате да ви се доверят и да споделят тайните си с вас.

Козирог

Сега е идеалният миг да получите това, което желаете. А с цел да го получите, би трябвало да извършите нещо огромно. Вашите стремежи са съвсем невъзможни, само че през днешния ден ще се осъществен.

Водолей

Емоциите ви са отвън надзор през днешния ден. Ще преживеете огромна смяна, за положително или за неприятно. Днес влагате доста страсти във всичко, което се случва, а в действителност значимите неща още не са се случили.

Риби

Днес сте в въодушевление за изкарване на пари и сте съвсем сигурни, че ще съумеете. Ако се чувствате уверени в себе си и смятате, че ще имате триумф, действайте.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР