Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 4 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Оставете настрани всички планове, по които работите. Натоварвате се прекомерно доста и това ви прави по-малко продуктивни. Починете си най-малко един-два дни.

Телец

Всички към вас през днешния ден са супер прочувствени, само че вие пробвайте да се дистанцирате оптимално от страстите. Това е като верижна реакция, тъй че се пазете и бъдете деликатни.

Близнаци

Днес сте доста замислени. През главата ви минават хиляди мисли, само че това е нещо добре. Помислете върху всички вероятни разновидности и премислете дейностите си деликатно.

Рак

Днес се чувствате длъжни да отбраните някой. Обадете се на всичките си близки хора, с цел да ревизирате кой от тях е в заплаха. Направете го тактично и със жанр.

Лъв

Ваш непосредствен би трябвало да научи урок, който единствено вие можете да му предадете: Как да прави оценка дребните неща в живота. Покажете му по какъв начин се прави, вместо единствено да му говорите.

Дева

Ще имате потребността да споделите всичко, което ви тревожи с някого през днешния ден. Бъдете изцяло откровени и открити. Затова са обичаните хора- да бъдат поддръжка и опора.

Везни

Опитайте да не се вглеждате доста в странни съвпадения. Те са отражение на минали събития, а не на бъдещето. Днес ще имате опция да се отърсите от кармата, възползвайте се.

Скорпион

Опитайте да накарате приятелите си да гледат на света по метода, по който вие гледате. Накрая, когато видите някой от тях с необятна усмивка, ще се чувствате доста задоволени.

Стрелец

Бъдете по-закачливи през днешния ден. Повечето хора към вас ще бъдат кисели през днешния ден, тъй че би трябвало да извършите всичко допустимо да ги развеселите.

Козирог

Не се тревожете прекомерно доста за това по какъв начин хората ви възприемат и какво мислят за вас. Всички, с които имате някакви връзки имат положително мнение за вас, тъй че бъдете спокойни.

Водолей

Днес не сте в положение да вършиме практични неща, които да влязат в приложимост, тъй че дайте независимост на креативната си страна. Може по този метод да ви хрумне страхотна концепция.

Риби

Днес интуицията, 6-тото ви възприятие и всички други сходни качества работят с цялостна мощ. Вслушайте се във вътрешния си глас, може да извлечете доста изгоди от това.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР