Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 26 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Трябва да бъдете по-внимателни, когато става въпрос за работа и бизнес. Може сега да имате други ползи и да се вълнувате от други неща, само че би трябвало да откриете салдото.

Телец

Моментът е подобаващ да започнете да търсите нова работа или обич. Хората са по-склонни да виждат в добра светлина. Ако положите старания, ще имате триумф.

Близнаци

Вие харесвате измененията и през днешния ден е един страховит ден да извършите някаква смяна. Откажете се от някакъв нездравословен табиет и помислете за положителна смяна в живота си.

Рак

Някой или нещо към вас ви дърпа обратно и пречи на развиването ви. Време е да се сбогувате с това нещо или с този човек, колкото и мъчно да ви наподобява.

Лъв

Самоанализът не е измежду обичаните ви неща, само че е време да получите някои прозрения по отношение на това кой сте в действителност. Погледнете се в огледалото и разкрийте сами на себе си най-съкровените си стремежи.

Дева

Днес сте извънредно раздразнителни. Всичко към вас ви нервира, в това число приятелите и сътрудниците. Опитайте да не бъдете груби, просто ги игнорирайте.

Везни

Някой желае да има нещо, което принадлежи на вас. Бъдете извънредно деликатни, тъй като би трябвало да реагирате, преди да са ви го взели. Не се опасявайте да бъдете малко по-параноични.

Скорпион

Днес най-важното нещо за вас е справедливостта. До такава степен, че даже вие ще се изненадате от себе си. Днес можете да разрешавате разногласия без проблем, с помощта на безпристрастността си.

Стрелец

Днес забавете малко нещата. Бързането ще ви изиграе неприятна смешка. Ако е допустимо свършете по-важната си работа и се отдайте на отмора. След една пълноценна отмора, всичко ще върви по-гладко.

Козирог

Днес е подобаващ ден да се отървете от скептицизма си и да изслушвате хората доста деликатно. Поемете риск и осъществете концепция, която ви се коства доста луда.

Водолей

Днес сте изпълнени с всевъзможни страсти. Не бързайте да заливате хората към вас с тях. По-добре помолете някой в действителност непосредствен да ви изслуша и вероятно да ви даде съвет.

Риби

Днес някой човек ще ви очарова и то по-един малко по-различен метод. Възможно е внезапно да измененията проектите си. Днес сте сантиментално настроени и си проличава.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР