Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 15 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес сте настроени за правене на бизнес. Възползвайте се от момента, резултатът ще бъде по-добър, в сравнение с очаквате. Повечето хора към вас ще се съгласяват с концепциите ви и с проекта за деяние.

Телец

Трябва да се вслушвате в нещата, които споделят хората, само че не всички. Само тъй като някой има концепция, това не значи, че би трябвало да я приемате и да сте съгласни с нея. Не се тормозете да отказвате.

Близнаци

Някои доста съществено въпроси се въртят в главата ви през днешния ден и би трябвало да отделите нужното време да се справите с тях, с цел да не ви тормозят повече. Изолирайте се от близките краткотрайно, с цел да ви бъде по-лесно.

Рак

Вашите фантазии ще стартират да се сбъдват, а надали има по-голямо задоволство от това. По пътя към задачата може да има леки пречки, само че никога не трябва да се отказвате. Случват се чудеса, стига да вярвате.

Лъв

Имате повече от нужната сила, с цел да можете да се справите с всичи задания през днешния ден. Обърнете внимание на работата през днешния ден, без значение, че е почивен ден. Човек от време на време би трябвало да прави взаимни отстъпки, в случай че желае да е сполучлив.

Дева

Чувствате се малко пасивни през днешния ден, макар позитивната сила, с която сте заредени. Това е един от тези дни, в които е по-лесно да помогнете на хората да създадат неточност, вместо да ги спрете.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР