Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 15 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Нивата ви на сила са по-ниски от нормално, само че въпреки всичко имате задоволително сила, с цел да се справите с ежедневните си отговорности. Влагайте мисъл във всичко, което вършиме, не действайте по инерция.

Телец

Много по-голяма вълна от страсти, в сравнение с очаквате, ще ви залее. Така че се постарайте вашите другари и семейство да са там, с цел да ви поддържат. Макар че сигурно не всичко ще бъде по този начин, както ви се желае.

Близнаци

Днес би трябвало да се покажете пред света и да употребявате цялата си сила, с цел да постигнете това, което желаете. Независимо дали имате потребност от нова работа или нов сътрудник, сигурно ще получите това, което ви принадлежи.

Рак

Очаквайте няколко промени, които ще се случат през днешния ден и много от тях ще бъдат интензивни. Може да се наложи да се успокоите и да мислите за нещата рационално, преди да продължите напред.

Лъв

В началото на деня ще бъдете неразбрани, въпреки че ще запазите връзката на равнище. Не се тормозете, има и такива моменти, за благополучие не са безконечни. До края на деня всичко ще се подреди и ще получите разбирането, от което се нуждаете.

Дева

Не всички към вас са на една и съща вълна, още по-малко на вашата, тъй че не се сърдете на никого. Всички се радват за вашите достижения, даже да не съумяват да го покажат доста добре. Не се отхвърляйте от тях.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР