Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 5 януари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Рядко се вслушвате в препоръките на другите и нормално смятате, че няма по какъв начин някой различен да е прав с изключение на вие, само че през днешния ден бъдете сигурни, че всички препоръки биха ви били потребни. Дори можете да помолите хората към вас за мнение.

Телец

Днес ще бъдете малко комплицирани, само че виновността не е ваша. Никой нищо не ви изяснява и няма по какъв начин да знаете всичко. Ще бъдете сюрпризирани от някои обстоятелства, които ще научите през днешния ден, само че ви предстоят по-добри моменти.

Близнаци

Вашите проучвания и изследвания са източник на огромна наслада и задоволеност, по тази причина оставете всичко друго и правете това, което ви харесва. Трябва да се уверите, че сте видяли и проучили всичко, с цел да бъдете спокойни.

Рак

Вашата подготвеност да помогнете на всеки през днешния ден ще бъде тествана. Много хора ще имат потребност от помощта ви, а вие ще им я дадете, тъй като сте положителни хора и няма да желаете нищо в подмяна. Всяко положително дело се връща.

Лъв

Трябва да бъдете безусловно ясни и съответни за това, което желаете, с цел да има най-малко някакъв късмет да го получите. Ако вие самите не знаете какви са упоритостите ви по какъв начин очаквате близките да ги схванат и уважат.

Дева

Днешният ден ще бъде или прелестен или ужасяващ за вас. Но би трябвало да вярвате в себе си и да не съдите никого прекомерно строго. Ако смятате, че обстановката е рискована, оттеглете се. Всичко ще ви наподобява малко необичайно през днешния ден.

Везни

Раздвижете нещата в любовния си живот през днешния ден, знаете, че любовният ви живот се нуждае тъкмо от това- нова сила. Можете да се обадите на симпатичния човек, с който сте се срещнали неотдавна или на някогашния си, само че направете нещо.

Скорпион

Правете всичко както е по стратегия през днешния ден. Не е моментът да експериментирате и да рикувате. Вие най-добре знаете, че всичко се получава по най-хубавия метод, когато има авансово направен проект. Придържайте се към това изказване.

Стрелец

Предстои ви огромна борба с някой или нещо. Трябва да приемете нещата на съществено и не си мислете, че има кой да ви помогне, защотото е изцяло допустимо да няма. Изпълнени сте с сила, тъй че ще се справите с всичко.

Козирог

Някой значим за вас човек бърза прекомерно доста през днешния ден, а вие няма какво да извършите, с цел да го забавите. По-добре е просто да се махнете от пътя му и да го оставите да направи това, което си е наумил.

Водолей

Ще бъдете прелестно сюрпризирани от това по какъв начин се развиват нещата през днешния ден и какъв брой бързо всичко си отива на мястото. Изпълнени сте със страхотни хрумвания, би трябвало да започнете да мислите по какъв начин да ги осъществите.

Риби

Ако започнете да се ядосвате през днешния ден просто си поемете надълбоко мирис и преосмислете всичките си страсти, макар че те изпълват цялото ви схващане и пречат на здравия ви разсъдък. Реагирате прекомерно остро на всичко през днешния ден.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР