Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 19 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес търпението ви може да бъде подложено на съществено тестване и е допустимо повода за страданията ви да се крие в познати и близки. Най-доброто, което може да извършите, е да дишате надълбоко и да бъдете по-малко прочувствени.

Телец

Днес би трябвало да внимавате какво споделяте и на кого. Някои неща са прекомерно персонални и не трябва да стават обществено притежание. Бъдете по-дискретни, тъй като другояче рискувате да си навлечете нечий яд, а и в никакъв случай не знаете какъв брой недоброжелатели има към вас.

Близнаци

Днес е ден, в който ще се чувствате в страхотна форма, най-много за срещи с другари и даже за някое празненство. Ще ви се желае да покажете на другите, че ги обичате. Не се колебайте и го направете - ще бъдете прелестно сюрпризирани от реакциите.

Рак

Днес се вслушвайте по-внимателно в това, което ви приказват другите, и се пробвайте да си признаете, че грешите - най-малко пред себе си. Няма никаква героизъм в ината си и би трябвало да сте го разбрали много от дълго време. Бъдете по-смирени.

Лъв

Ще се чувствате подведени от нечии думи и възприятията ви ще бъдат засегнати. Не унивайте и недейте да се самосъжалявате. Прекалено доверчиви сте и това е голям минус, който би трябвало да опитате да поправите.

Дева

Днес ще пожънете плодовете на личното си нехайство. Да смекчите следствията за нещо, което към този момент е приключен факт, е невероятно, само че най-малко можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките още веднъж.

Везни

Днешният ден е отдаден на труд вкъщи, което няма да ви въодушевява изключително доста, само че е належащо зло. Вечерта е непокътната за по-приятни страсти и срещи с хора, с които имате да си кажете доста неща.

Скорпион

Най-сетне ще получите опция за отмъщение. Доброто ще се върне назад при вас и ще се радвате, че сте направили положително дело в предишното. Продължавайте да бъдете все по този начин положителни и ви чакат още приятни изненади.

Стрелец

Не си позволявайте да кривнете от правия път, тъй като след това ще ви е мъчно да се върнете на него. Днес ще срещнете много изкушения, внимавайте, тъй като вие обичате да им се поддавате. Днес ви би трябвало по-твърда воля от нормално.

Козирог

Отворете сърцето си за сантиментални настроения и няма да ви се наложи да чакате дълго. Има човек в живота ви, който единствено чака покана, с цел да нахлуе и да го преобърне - позволете му и няма да съжалявате.

Водолей

Хората ще ви търсят за съвет и поддръжка в миг, в който самите вие имате потребност от здрава и мощна опора, тъй като имате възприятието, че всичко се разпада и нищо не става както желаете. Помощта ще пристигна, само че би трябвало да преглътнете гордостта си.

Риби

Днес няма да можете изцяло да контролирате комплицирана обстановка, въпреки че в профил наподобява тъкмо назад. Умеете да прикривате страстите си, само че през днешния ден може и да не съумеете. Ще ви се наложи да потърсите странична помощ, с цел да се справите с всичко.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР