Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 16 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Най-малките неща са тези, които в действителност имат значение през днешния ден, даже в случай че сте сигурни, че би трябвало да обръщате внимание на по-големите неща.

Телец

Днес ще се сблъскате с затруднение, което няма да е мъчно да преодолеете, само че най-малко ще ви забави и ще ви накара да обърнете внимание на нещата към вас.

Близнаци

Днес ще се сблъскате с бюрокрацията и с шефовете на някои институции. Просто им дайте всички документи, от които се нуждаят, с цел да свършите с това по-бързо.

Рак

Налага ви се да работите или да правите някакво деяние дружно с различен човек. Трябва да сте в цялостна естетика, с цел да постигнете положителни резултати.

Лъв

Обърнете внимание на любовния си живот през днешния ден. Уверете се, че вашият обичан знае какво изпитвате към него. Днес е подобаващ ден да го допуснете още по-близо до себе си.

Дева

Умът ви е в предишното, а не в сегашното. Завладели са ви мемоари, свързани с другари и семейство, само че скоро ще се отърсите от тях и всичко ще бъде обикновено.

Везни

Започнете нещо ново през днешния ден, даже да ви се коства необичайно или отблъскващо. Това е един от тези дни, в които би трябвало да съчетавате доста неща по едно и също време.

Скорпион

Днес ще се чувствате предразположени към шерване. Ще се разкриете изцяло пред околните си, а това е същинско благополучие за тях.

Стрелец

Днес ще бъде много добър ден за вас, на фона на последните няколко, които въобще не бяха положителни. Може хубавото нещо, което ще ви се случи да е напълно дребно, само че ще направи деня ви по-хубав.

Козирог

Трябва да бъдете супер уверени през днешния ден. Може да няма смяна, само че е значимо да се сблъскате със страховете си. В никакъв случай не губете вяра. Всичко е допустимо!

Водолей

Фактите през днешния ден са безпогрешни. Трябва да се занимавате с нещо, което не може да бъде подценено и би трябвало да имате доста хора на ваша страна.

Риби

Сега е моментът да изразите себе си, изключително проектите и концепциите си. Ако нямате такива, бързо се сдобийте и намерете някой, който да ви помогне да ги осъществите.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР