Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 8 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще виждате обстановката по друг метод. Всичко ще ви се коства някак по-балансирано и хармонично. Днес е превъзходен ден да започнете да се чувствате обикновено още веднъж.

Телец

Днес ще ви бъдат заложени много въпроси и ще се наложи да отговорите на всичките. Добрата вест е, че множеството хора, които ще ви задават въпроси просто се нуждаят от съвет, не се изисква никаква персонална информация.

Близнаци

Изпълнени сте с позитивна сила и намирате ентусиазъм на всички места към вас. Днес вашите другари ще ви оказват помощ с нещата, с които сте се захванали и ще ви улеснят доста.

Рак

Днес ще има една дребна спънка на пътя ви, която малко ще ви раздруса и ще промени проектите ви. Опитайте да извършите нещо за изискванията си на живот през днешния ден. Време е за усъвършенствания.

Лъв

Отношенията ви с хората ще се трансформират и вие ще бъдете извънредно удовлетворени от този факт. Денят е подобаващ да започнете нещо или да подобрите нещо остаряло.

Дева

Поглезете се и се обогатете духовно през днешния ден. Посетете галерии, музеи, изложения и други сходни хубави места. Цялото това изкуство до известна степен ще промени метода, по който виждате света.

Везни

По принцип нямате врагове, само че през днешния ден ще се чувствате като че ли имате. Ще получите ужасно предложение за работа, което ще се отрази доста добре на кариерата ви стига да го приемете.

Скорпион

Вашите другари се нуждаят от вас през днешния ден и би трябвало да реагирате доста бързо. Използвайте цялата си сила, с цел да им помогнете. В края, когато видите резултата, ще се чувствате доста задоволени.

Стрелец

Днес ще имате способността да притегляте и задържате вниманието на хората. Това е страхотна опция да изразите мнението си и да кажете всичко, което желаете да кажате.

Козирог

Опитайте да забавите малко темпото през днешния ден, нещата стават прекомерно луди. Не бързайте прекомерно доста, тъй като по този метод не вършите нещата качествено и в следствие ще съжалявате.

Водолей

Време е да употребявате силата си за нещо хубаво- обич да вземем за пример. Фокусирайте вниманието си върху обичания човек, прекарайте нужното време с него и оценявайте всеки момент.

Риби

Днес е подобаващият ден да започнете нещо ново, за предпочитане нещо, което сте възнамерявали отдавна насам. Трябва да ускорите темпото малко и да вършите повече работа, с цел да имате триумф.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР