Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 11 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Намеренията ви са осуетени и би трябвало да изградите различен проект, с цел да осъществите всичко, планувано за през днешния ден. Не бива да пропускате нито един подробност, тъй като дейностите ви през днешния ден ще се окажат от основно значение за бъдещето ви.

Телец

Приемате отговорностите си с скука и по тази причина няма да съумеете да ги свършите качествено. По-добре ги оставете за на следващия ден, вместо да ви се постанова да коригирате работата си след време.

Близнаци

Не сте сигурни в възприятията си, а неверното решение може да ви докара до непроменими житейски трансформации. Помислете добре какво желаете, преди да дадате напразни очаквания или да извършите съществени избори.

Рак

Осуетявате събитие, което би донесло доста болежка на хората, които обичате. По този мотив ще срещнете откровената любов и признателност на околните си. Те към този момент сигурно знаят, че могат да разчитат на вас.

Лъв

Ползвате се с уважението на сътрудниците си, само че през днешния ден дребна пречка заплашва то да бъде разтърсено. Не забравяйте, че даже в неприятни времена един водач не се обръща против подчинените си!

Дева

Времената са малко сложни за вас, само че напълно скоро животът ви ще тръгне в позитивна посока. Трябва да бъдете търпеливи, тъй като, опитате ли се да пришпорите събитията, може да объркате позитивната смяна, която се задава на пътя ви.

Везни

Любовта кацва на рамото ви през днешния ден, само че вие може и да не я забележите. Свикнали сте тя да ви подминава и присъствияето ѝ в деня ви ви изненадва. Прегърнете я и я приемете такава, каквато е - чиста и същинска.

Скорпион

Финансовото ви положение е по-добро от всеки различен интервал от живота ви. Това ви радва, само че имайте едно на разум. Не пилейте парите си единствено тъй като разполагате с тях. Спестете за черни дни.

Стрелец

Вълнувате се поради срещата с новия мъж в живота ви, която другояче очаквате отдавна. Не се старайте да се харесате на индивида насреща, бъдете себе си и той ще ви оцени точно поради това.

Козирог

Поставяте оценка на близките, само че самите вие ненавиждате да чувате отзиви по собствен адрес. Недейте да съдите другите за метода, по който са избрали да живеят живота си. Това си е персонално тяхна работа.

Водолей

Иска ви се да извършите нещо щуро през днешния ден. Дните, прекарани в офиса, не ви зареждат с въодушевление и тъкмо по тази причина имате потребност от нови прекарвания. Организирайте дълъг и изпълнен със занимания неделен ден.

Риби

Хрумва ви концепция, която може да ви придвижи нагоре в кариерата. Недейте обаче да се втурвате стремително в новото начинание. Необходимо е първо да го обмислете добре - с всичките му позитивни и негативни страни.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР